Hocam bu işlerden anlamıyorum maalesef, bilgisayarıma CapCut indirebilir miyim ve ne diye aratırsam çıkar?Capcut'ta bir şablon ile oluşturuluyordu diye hatırlıyorum.
Mobil cihazınıza Capcut indirip, bu linkteki videoyu Tiktok uygulamasında açın. Yukarıda Capcut ile şablonu dene yazar. Ona tıklayarak yapabilirsiniz.Hocam bu işlerden anlamıyorum maalesef, bilgisayarıma CapCut indirebilir miyim ve ne diye aratırsam çıkar?
Hocam ikisini de emülatör ile indip yaparsam olabilir mi? Telefonum ile uğraşmak isteniyorum açıkçası.Mobil cihazınıza Capcut indirip, bu linkteki videoyu Tiktok uygulamasında açın. Yukarıda Capcut ile şablonu dene yazar. Ona tıklayarak yapabilirsiniz.
Deneyimlemedim, Capcut'un PC versiyonu var. Deneyip sonucunu görebilirsiniz.Hocam ikisini de emülatör ile indip yaparsam olabilir mi? Telefonum ile uğraşmak isteniyorum açıkçası.![]()
CapCut PC'de şablon yok galiba. Yazılar bu arada Instagram'dan alınmış.Deneyimlemedim, Capcut'un PC versiyonu var. Deneyip sonucunu görebilirsiniz.