jackarmis 28

Başarılı
Gece 12'ye kadar sipariş geçeceğim, dün mouse önerisi konusu açtım, nihai olarak bu 3'ü arasında kaldım. Bu 3'ünden hangisini almalı mıyım, belirttiğim özelliklere göre? Araştırıyorum ama işin içinden çıkamıyorum; yapay zekalar 10 dakika sonra yanıldım deyip özür diliyor. :) Buradaki yorumlara göre seçeceğim birini. Normalde Wraith sitesinden hiçbir şey almak istemiyorum, fakat başka alternatif görünmüyor.

Not: Şu mouse söylediğin 3'ünden de senin kriterlerine göre daha iyi diyorsanız, ona da bakabilirim. 2-3 saat içinde %100 sipariş vereceğim, tecrübeli arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum, teşekkürler.

VV3 Pro’yu eledik. Sorun çıkarsa uğraşmak zorunda kalırsınız. Ayrıca diğerlerine nazaran daha geride kalıyor @michaelscofield arka arkaya sorunlar yaşadı o mouse'da. Donanım olarak F1 V3 daha iyi, fakat Zero ile arasında shape farkı var hangisinde rahat edecekseniz onu alın ikiside iyi seçenek.

Üçü de shape olarak birbirine yakın, hangisini alırsan al memnun kalırsın. Bunun dışında MCU olarak ATK Zero ve F1 V3, Viper V3 Pro'ya kıyasla üstün. Skatez performanslarını bilmiyorum lakin Razer'ın skatezleri genelde düşük kalite oluyor diğer PTFE skatezlere kıyasla.

Alacak olsam ATK F1 V3 veya ATK Zero alırdım.

Bu arada ağırlıkları arasında çok büyük farklar var ATK modelleri ile Razer arasında. 54 grama karşılık 37 ve 39 gram. Hafif mouse kullanmak kişiden kişiye değişir, öznel bir şeydir ama ben çok hafif mouse kullanınca hissizlik ortaya çıkıyor ve bu durum memnun etmiyor. Senin için sorun teşkil etmeyecekse hafif olanı alabilirsin.

@xsharke, belirteyim. Viper V3 Pro ile scroll double click yasiyorum guncel olarak. Scroll ara sira cift basiyor. Yanlisikla 2 sekme kapatiyorum hep 😶
Razer QC ekibi.

Yandım Yandım Aman GIF - Yandım Yandım Aman Okey Dayı - Discover & Share  GIFs

F1 V3 bence, cunku 3955 gibi cok guncel bir sensor ve cok guncel bir MCU kullaniyor. Viper V3 Pro eski nesil kaliyor buna nazaran.
VV3 Pro’yu eledik. Sorun çıkarsa uğraşmak zorunda kalırsınız. Ayrıca diğerlerine nazaran daha geride kalıyor @michaelscofield arka arkaya sorunlar yaşadı o mouse'da. Donanım olarak F1 V3 daha iyi, fakat Zero ile arasında shape farkı var hangisinde rahat edecekseniz onu alın ikiside iyi seçenek.
Üçü de shape olarak birbirine yakın, hangisini alırsan al memnun kalırsın. Bunun dışında MCU olarak ATK Zero ve F1 V3, Viper V3 Pro'ya kıyasla üstün. Skatez performanslarını bilmiyorum lakin Razer'ın skatezleri genelde düşük kalite oluyor diğer PTFE skatezlere kıyasla.

Alacak olsam ATK F1 V3 veya ATK Zero alırdım.

Bu arada ağırlıkları arasında çok büyük farklar var ATK modelleri ile Razer arasında. 54 grama karşılık 37 ve 39 gram. Hafif mouse kullanmak kişiden kişiye değişir, öznel bir şeydir ama ben çok hafif mouse kullanınca hissizlik ortaya çıkıyor ve bu durum memnun etmiyor. Senin için sorun teşkil etmeyecekse hafif olanı alabilirsin.
Üçünüze de teşekkür ederim. O zaman F1 V3 tercih ediyorum. Yalnız ben diş macunu alırken bile 2 hafta araştıran biriyim, yarın bir gün bu bütçede keşke şunu alsaydım demek istemiyorum; o sebeple 'bütçen buysa bir de şuna bak F1 V3'ten daha iyidir' diyeceğiniz bir mouse yoksa F1 V3'ü alıyorum?

@jackarmis,

Ekim basi gibi Wraith'e bu gelecek. Ben olsam bunu beklerdim, zira manyetik switch. Ancak F1 V3 de gayet alinabilir.

Üçünüze de teşekkür ederim. O zaman F1 V3 tercih ediyorum. Yalnız ben diş macunu alırken bile 2 hafta araştıran biriyim, yarın bir gün bu bütçede keşke şunu alsaydım demek istemiyorum; o sebeple 'bütçen buysa bir de şuna bak F1 V3'ten daha iyidir' diyeceğiniz bir mouse yoksa F1 V3'ü alıyorum?
Son nesil donanımlar var F1 V3'te şuan. Başka mouse yok.

@jackarmis,

Ekim basi gibi Wraith'e bu gelecek. Ben olsam bunu beklerdim, zira manyetik switch. Ancak F1 V3 de gayet alinabilir.
Acelem var, o kadar bekleyemem. Eğer güncelde F1 V3'ten daha iyisi yoksa F1 V3 alayım. Varsa bakayım.