theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi Sosyaller. Orta segment DDR5 sistem için hangi anakart tercih edilmeli? Normalde A620 alacaktım 2. el olarak fakat bütçeyi biraz daha yükselterek B650 de alabiliyorum ama şu markadan sonra gelen -Plus, -A gibi ekler ne anlama geliyor bilmiyorum, hangisini alacağım hakkında da bir fikrim yok. Toplamayı düşündüğüm sistem şimdilik 7500F'li ve 6000 MHz 16 GB RAM'li bir set olacak. Daha sonra bütçem olunca 7800X3D düşüneceğim.

İyi sosyaller. Orta segment DDR5 sistem için hangi anakart tercih edilmeli? Normalde A620 alacaktım 2. el olarak fakat bütçeyi biraz daha yükselterek B650 de alabiliyorum ama şu markadan sonra gelen -Plus, -a gibi ekler ne anlama geliyor bilmiyorum, hangisini alacağım hakkında da bir fikrim yok. Toplamayı düşündüğüm sistem şimdilik 7500F'li ve 6000 MHz 16 GB RAM'li bir set olacak. Daha sonra bütçem olunca 7800X3D düşüneceğim.

Milli anakartımız B850M Force.

Hocam tam bir bütçem yok en yüksek 6.000 civarı verebilirim anakarta sanırım. Tabii biraz daha aşağı bütçede olursa daha iyi olur benim için. 2.el alacağım.
B850M Force alamıyorsanız:
Bunu alın.

B850M Force alamıyorsanız:
Bunu alın.
Bunu alabilirim hocam iyi midir peki bu 7800X3D ile de sorunsuz çalışır mı? Ek olarak 2 ram slotu olduğu için ileri de 2x16 yaparsam bir sorun teşkil eder mi performans kaybı gibi?