En pahalı ülkelerden birisi ancak yaşam standartları gerçekten çok çok üzeri. Güzeldir.
Detaylar
Kim cevapladı?Şahsen liste uzun ama bence sıralama şu şekilde;
ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Almanya.
Geri kalan ülkelere dışarıdan gidip hayata entegre olması zor. Bu saydığım ülkelerde diğerlerine göre daha fazla mülteci ve göçmen olduğu için dışarıdan entegre biraz daha kolay.
ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Almanya.
Geri kalan ülkelere dışarıdan gidip hayata entegre olması zor. Bu saydığım ülkelerde diğerlerine göre daha fazla mülteci ve göçmen olduğu için dışarıdan entegre biraz daha kolay.
Alifer
Uzman
İsviçre, öhm öhm, İsviçre.Avrupa ülkeleri şu anda güvenli sayılamaz. Malum 3. Dünya Savaşı her an patlak verebilir, bilginize.
RockyHighway79
Üstün
Lise de Erasmus programları oluyor diye biliyorum. O tarz bir şeyle gitmek daha mantıklı olabilir.15 yaşındayım 16 gireceğim. İş olarak şu an pastanede çalışıyorum 8 saat. Arkadaşımda çalışıyor, birlikte gideceğiz. Ailemdende yardım alırız.
Thanos
Üstün
Biz arkadaşla Almanya düşünüyoruz ancak sizin fikirlerinizi almak istedim. Ortalama olarak gidilecek en iyi ülke nedir sizce?
Norveç, istisnasız en yaşanılabilir ülkedir. Yakında kendim de üniversite kazanıp, Erasmus programı ile gitmeyi düşünüyorum. Birdaha dönmemek üzere gideceğim.
Buraya erasmus verebilen Türk üniversitesi var mı? Hiç görmedim. Bana denk gelmemiş olabilir.Norveç, istisnasız en yaşanılabilir ülkedir. Yakında kendim de üniversite kazanıp, Erasmus programı ile gitmeyi düşünüyorum. Birdaha dönmemek üzere gideceğim.![]()