Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Tamamen sıfırsanız öyle desteksiz, kitapsız yapamazsınız hocam. Özel ders almanız lazım.Arkadaşlar ben tamamen temelden başlamak istiyorum bütün derslere, ortaokul terkim. Ders kitaplarına da para vermek istemiyorum. Nereden bulacağım ve nasıl başlayacağım?
Tamamen sıfırsanız öyle desteksiz, kitapsız yapamazsınız hocam. Özel ders almanız lazım.
Kanka insanlar üniversiteye kadar özel dersle mi geldi? Yanlış anlama eleştirmiyorum, bilmediğim için soruyorum.
Thanos
Üstün
İnsanlar üniversiteye kadar özel dersle gelmedi, ben de seni aşağılamak için söylemiyorum ama o insanlar ortaokul ve lise eğitimi alarak geldi. Kitap parası vermeden, YouTube'den izleyerek olacak iş değil, YouTube'den anlatan adamlar bir temeli olan insanlara göre anlatıyorlar. Ortaokul terk bir insansan temel matematikte bile hataların olabileceği ihtimalini katarak, yapman mümkün değil. Ben bunu neye göre mi söylüyorum, çünkü ben de sıfırdım. Sıfırdan YouTube'den video izlemekle olmuyor o işlerKanka İnsanlar üniversiteye kadar özel dersle mi geldi?
Yanlış anlama eleştirmiyorum, bilmediğim için soruyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Thanos
Üstün
Demek istediğim okulda seviyeye özel alıyorlar, YouTube'daki adamın demesiyle olmuyor bu işler.İnsanlar üniversiteye kadar özel dersle gelmedi, ben de seni aşağılamak için söylemiyorum ama o insanlar ortaokul ve lise eğitimi alarak geldi. Kitap parası vermeden, YouTube'den izleyerek olacak iş değil, YouTube'den anlatan adamlar bir temeli olan insanlara göre anlatıyorlar. Ortaokul terk bir insansan temel matematikte bile hataların olabileceği ihtimalini katarak, yapman mümkün değil. Ben bunu neye göre mi söylüyorum, çünkü ben de sıfırdım. Sıfırdan YouTube'den video izlemekle olmuyor o işler![]()
Hocam yaşınız kaç acaba? Mümkünse bir şekilde ortaokulu bitirin, sonra açıköğretim lisesi yolu ile liseyi açıktan bitirebilirsiniz.
27 olacağım birkaç haftaya. Açıköğretim lisesi okuyorum zaten -ama sırf diploma için-. Her ne kadar lise okumuş olsam da ortaokul-ilkokul konularını bilmediğim için afallıyorum.
Bu, bir dizinin ilk sezonunu bitirmeden ikinci sezonuna başlayıp konu bağlamından uzaklaşmak gibi hissettiriyor.
Thanos
Üstün
@seeraddar Temeli olmayan birinin kitap desteksiz yapabileceğini mi düşünüyorsunuz?
İnsanlar üniversiteye kadar özel dersle gelmedi, bende seni aşağılamak için söylemiyorum ama o insanlar ortaokul ve lise eğitimi alarak geldi. Kitap parası vermeden, YouTube'dan izleyerek olacak iş değil, YouTube'dan anlatan adamlar bir temeli olan insanlara göre anlatıyorlar. Ortaokul terk bir insansan temel matematikte bile hataların olabileceği ihtimalini katarak, yapman mümkün değil. Ben bunu neye göre mi söylüyorum, çünkü bende sıfırdım. Sıfırdan YouTube'dan video izlemekle olmuyor o işler.![]()
Tamam yavrum işte ders kitapçığı almak istemiyorum derken okulların dağıttığı ders kitaplarından bahsetmiyorum.
Misal şu an PDF olarak Antrenmanlarla Matematik kitabı var ve çok iyi bir ders kitabı fakat okulun dağıttığı kitap değil. Açıkçası para vermek istemiyorum.
Not: Öyle YouTube videosu da izlemem zaten.
Şimdi MEB'in her sınıfa göre sunucularına yüklediği ders kitapları da var da hangisini indireceğimi bilmiyorum. Bir sürü var.Demek istediğim okulda seviyeye özel alıyorlar, YouTube'da ki adamın demesiyle olmuyor bu işler.
Kitapsız değil, özel ders olmadan da her şeyi YouTube'dan yapabilir. Özel ders anlatan hocalardan onlarca kat daha kaliteli tonla hoca var YouTube üzerinde. Tonla program yapıyorlar. Ben sıfır matematik netinden birkaç ay içinde 30 soru üzerinden 27-28'in altına düşmemeyi başardım. Bunu yaparken ne bir dershane, ne bir özel hoca, ne de herhangi birinin yardımını aldım. Sadece YouTube'dan video izledim.@seeraddar Temeli olmayan birinin kitap desteksiz yapabileceğini mi düşünüyorsunuz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet