Malum partinin istediklerinde haklısınız ama karşıt 6 oklu parti hiç masum değil. Gizliden gizliye terörü finanse ediyorlar. Ben bir tek Adana Büyükşehir Belediyesi başkanı'na üzüldüm. Ekrem falan umurumuzda değiş çürüsün orada.

Siyasetçilerin hiçbiri masum değildir ve hepsi bu ülkeye zarardır.

Geçmişte yapılan hataları onlarda yapıyor. LGS YKS sorularını belirledikleri çocuklara verip tam puan/derece yapıyorlar. İmam hatiplerden tam puan çıkması imkansıza yakındı. Ne oldu da birden 30 tane birinci çıktı?
Günah keçisi aradılar buldular. Ne var ne yok her şeyi yıkıp olaylardan sıyrıldılar. Yarın bir güne de bu suçları yıkacak başka birini bulurlar konu kapanır.

Cahil çok, cehalet sıradanlaştı. Zeka yerlerde, bazıları gerçekten -1 IQ ile dolaşıyor. Apolitik takılanlar desen, memlekette ne oluyor umurlarında bile değil. Tek dertleri başörtüsü, İslam, din, kur'an, filistin... Ülkenin geleceği umurunda değil bu insanların. Oy günü geliyor, düşünmeden gidip malum partiye basıyorlar mührü. Sonra da “neden böyle olduk” diye yakınıyorlar.

Şimdi 10 Kasım'da okullar tatil olacakmış. Neyin amacıyla olduğu belli, niyet ortada. Cumhuriyetin kurucusunun anıldığı gün, unutturulmaya çalışılıyor. Ama halk hâlâ susuyor, hâlâ ses çıkarmıyor. İşte en büyük sorun da bu: Sessizlik.

Bu böyle devam etmemeli. Yılanın başı küçükken ezilmezse, büyür, güçlenir, sonunda hepimizin tepesine çıkar. Ve o zaman artık kimse durduramaz. Gidişat yanlış, çok büyük hatalar yapılıyor. Eğer şimdi önlem alınmazsa, Türkiye'nin de Osmanlı gibi çökmesi an meselesi olur.

Günümüzde çökme olmaz ama bu bazı insanlar şeriat getirirler. İşte ülke o zaman çöker. 10 Kasım'da Atatürk'ün ölüm yıldönümünde tatil yapılmasına bile, bazı insanların Atatürk'ü sevmediği için umurlarında değil.

Şimdi de geçmişte yapılan hataları onlarda yapıyor. LGS YKS sorularını belirledikleri çocuklara verip tam puan/derece yapıyorlar. İmam hatiplerden tam puan çıkması imkansıza yakındı. Ne oldu da birden 30 tane birinci çıktı?
Aynen öyle. Tarih tekerrür etmiyor belki ama aynı senaryoları farklı oyuncularla izliyoruz. Dün FETÖ nasıl devlete sızdıysa bugün de başka yapılar aynı taktikle ilerliyor. LGS YKS gibi sınavlarda imam hatiplerden bir anda onlarca tam puan çıkması tesadüf değil. Sistemli bir kayırmanın hazırlığın sonucu. Her şey gözümüzün önünde oluyor ama kimse sesini çıkarmıyor.

15 Temmuz'da yaşananlardan hiçbir ders alınmamış. Aynı akıl aynı yapılar sadece tabelası değişmiş. O gün tanklarla yapamadıklarını bugün sınavlarla torpille kadrolaşmayla yapıyorlar. Ve eğer bu kör gidişe dur denmezse evet sonumuz o gün başarılı olsaydı ne olurdu sorusunun cevabıyla aynı olur. Ülke elden gider. Ama bu sefer alkışlarla.

Günümüzde çökme olmaz ama bu bazı insanlar şeriat getirirler. İşte ülke o zaman çöker. 10 Kasım'da Atatürk'ün ölüm yıldönümünde tatil yapılmasına bile, bazı insanların Atatürk'ü sevmediği için umurlarında değil.
Halk şeriata izin vereceğini müsaade edeceğini düşünmüyorum. Kolay kolay getiremezler.

Aynen öyle. Tarih tekerrür etmiyor belki ama aynı senaryoları farklı oyuncularla izliyoruz. Dün FETÖ nasıl devlete sızdıysa bugün de başka yapılar aynı taktikle ilerliyor. LGS YKS gibi sınavlarda imam hatiplerden bir anda onlarca tam puan çıkması tesadüf değil. Sistemli bir kayırmanın hazırlığın sonucu. Her şey gözümüzün önünde oluyor ama kimse sesini çıkarmıyor.

15 Temmuz'da yaşananlardan hiçbir ders alınmamış. Aynı akıl aynı yapılar sadece tabelası değişmiş. O gün tanklarla yapamadıklarını bugün sınavlarla torpille kadrolaşmayla yapıyorlar. Ve eğer bu kör gidişe dur denmezse evet sonumuz o gün başarılı olsaydı ne olurdu sorusunun cevabıyla aynı olur. Ülke elden gider. Ama bu sefer alkışlarla.
Tek tip liseler niye yok?

Ben dindarım, ibadetlerime önem veririm ve dinimi kendim isteyerek öğrendim. Bunun yanında Hristiyanlık ve Yahudiliği de öğrendim. Bir Müslüman olarak, dinin benim alacaağım diplomayı belirlemesini ve benim notlarımı etkilemesini istemiyorum. Ben isteyerek Arapça öğrendim sırf Kuran okuyabilmek için, İHL’lerde millet Arapça’dan nefrer ediyorlar dersten kalıyorlar. Öğrenmek zorundalar mı hayır, sırf lanet bir kavmin dili diye dersten kalmak zorundalar mı yine hayır.

O LGS sorularını çaldırmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Yanlış bilgi: Osmanlı Devleti'nde şeriat vardı.
Cahil çok, cehalet sıradanlaştı. Zeka yerlerde, bazıları gerçekten -1 IQ ile dolaşıyor. Apolitik takılanlar desen, memlekette ne oluyor umurlarında bile değil. Tek dertleri başörtüsü, İslam, din, kur'an, filistin... Ülkenin geleceği umurunda değil bu insanların. Oy günü geliyor, düşünmeden gidip malum partiye basıyorlar mührü. Sonra da “neden böyle olduk” diye yakınıyorlar.

Şimdi 10 Kasım'da okullar tatil olacakmış. Neyin amacıyla olduğu belli, niyet ortada. Cumhuriyetin kurucusunun anıldığı gün, unutturulmaya çalışılıyor. Ama halk hâlâ susuyor, hâlâ ses çıkarmıyor. İşte en büyük sorun da bu: Sessizlik.

Bu böyle devam etmemeli. Yılanın başı küçükken ezilmezse, büyür, güçlenir, sonunda hepimizin tepesine çıkar. Ve o zaman artık kimse durduramaz. Gidişat yanlış, çok büyük hatalar yapılıyor. Eğer şimdi önlem alınmazsa, Türkiye'nin de Osmanlı gibi çökmesi an meselesi olur.
Ordusu olan bir ülke değil, ülkesi olan bir orduyuz. Her kim ki kurucu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e savaş açarsa karşısında Türk milletini bulur ve savaşın sonucu da belli olur. Türk milleti daima galip gelir. Ayrıca hiçbir hükümet kalıcı değildir.

Osmanlı Devleti'nde bile şeriat yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ordusu olan bir ülke değil, ülkesi olan bir orduyuz. Her kim ki kurucu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e savaş açarsa karşısında Türk milletini bulur ve savaşın sonucu da belli olur. Türk milleti daima galip gelir. Ayrıca hiçbir hükümet kalıcı değildir.
Ordu da lazım hocam güneyimiz IŞİD ve PKK, doğumuzda Şiiler, yine doğumuzda ASALA, kuzeyimizde Ukrayna, Trakya’da Yunanistan Bulgaristan, yine güneyde KKTC’deki kardeşlerimize de EOKA bela. Ordumuz olmasa bizi çatır çutur yedilerdi her şey insan gücü değil.

Tek tip liseler niye yok?
Ben dindarım, ibadetlerime önem veririm ve dinimi kendim isteyerek öğrendim. Bunun yanında Hristiyan'lık ve yahudiliği de öğrendim. Bir Müslüman olarak, dinin benim alacaağım diplomayı belirlemesini ve benim notlarımı etkilemesini istemiyorum. Ben isteyerek Arapça öğrendim sırf kuran okuyabilmek için, ıhl'lerde millet Arapça'dan nefrer ediyorlar dersten kalıyorlar. Öğrenmek zorundalar mı hayır, sırf lanet bir kavmin dili diye dersten kalmak zorundalar mı yine hayır.
O LGS sorularını çaldırmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Önceden de çaldırmışlar. :D 2024'de iktidar partisi yardımcısı mıydı? Yani yüksek kademede bulunan birinin oğlu tam puan almış. Kim inansın buna? :D Eskidende gençlerin emeğini çaldıkları gibi şimdi de çalıyorlar.