5643

Yetkin
Makaleler
3
Şu konu artık can sıkmaya başladı. Teknoloji de o kadar ilerideyiz söz de ama hala bir sınav sorusu görüntülemek için ÖSYM'nin sistemine girmeye çalışıyoruz. Alt tarafı soru ve cevaplarına bakacağız. Niye bu kadar bekletiyorsun ki yani? Anlıyorum sınava yüzbinlerce insan giriyor ama bu kadar da olmamalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

İki gözüm hocam bu ülkede eğitime, bilime önem verildiğini ne zaman gördünüz Atatürk dönemi dışında?
Ben bunu düşünüyorum.

Şu konu artık can sıkmaya başladı. Teknoloji de o kadar ilerideyiz söz de ama hala bir sınav sorusu görüntülemek için ÖSYM'nin sistemine girmeye çalışıyoruz. Alt tarafı soru ve cevaplarına bakacağız. Niye bu kadar bekletiyorsun ki yani? Anlıyorum sınava yüzbinlerce insan giriyor ama bu kadar da olmamalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
O daha bir şey mi? Ben Ankara Hukukta 3. sınıfım Üniversite Ders seçim zamanı rutin olarak illa ki çökme yaşanır. Devletten en çok ödenek alan üniversitede bu oluyor. Türkiye'nin siber çağda normal boyutlara gelmesi en az 20 yıl sürer daha.

Ayda yılda bir kez çöken şey için o kadar masrafa gerek yok. Bu tip durumlar için bazı sunucu falan filan zımbırtıları esnek paketler sunuyor ama güvenlik yüzünden bu durumda yemez.
Onun yerine amca oğlunu çaycı olarak alabiliriz.