Bu değerler normal mi? @Ehwenisher hotspot sanki fazla ısınıyor gibi geldi.
GPU fanı Max yapmışsın galiba düzelt onu ayrıca bu görselden bir şey anlaşılmaz.
Böyle tam SS al.
Bu değerler normal mi? @Ehwenisher hotspot sanki fazla ısınıyor gibi geldi.
Önce belleğe ayar çek, o sırada GPU frekansına ve voltaja dokunma. Belleğin stabil çalıştığı değeri bulunca GPU frekansına geç. Ayrıca öyle +300 MHz frekans ofseti uygulamak bir işe yaramaz. Kart güç limitlerinde çalışacağı için asıl limiti izin verilen TDP'si oluyor. Bu yüzden frekans ofsetini negatif voltajla birlikte kullanırsan daha yüksek frekanslara çıkar.Onu nasıl yapcam ki occt de toplu bi stabilite testi yapmıştım gpu overclock öncesi.
MSI daha mantıklı. Adrenalin RAM gibidir, unutup durur.Ben 9070 XT kullanıyorum, overclock yapmak istiyorum ki yapmayı biliyorum. MSI Afterburner ile mi yapmam daha sağlıklı olur, AMD Adrenalin ile mi? Adrenalin'den overclock yapınca Afterburner'ı açtığım an overclock sıfırlanıyor. Bir de overclock'ta neleri kaç yapmamı tavsiye edersiniz? Ölçümleri izlemek istiyorum ama AMD bazen sıkıntı çıkarabiliyor; açıyorum, açılmıyor, ODS ekranı vs. sorunlar yaşıyorum. AMD'de yaptığım overclock bazen hiçbir çökme olmaksızın reset yiyor.
Eki Görüntüle 272518
Bir de hangisinin verdiği FPS ve diğer değerler daha doğrudur?
Cpu fan şuan yüzde 50 deGPU fanı Max yapmışsın galiba düzelt onu ayrıca bu görselden bir şey anlaşılmaz.
Böyle tam SS al.
Eki Görüntüle 272526
Model marka nedir ?
ayarlarım bunlarGPU fanı Max yapmışsın galiba düzelt onu ayrıca bu görselden bir şey anlaşılmaz.
Böyle tam SS al.
Eki Görüntüle 272526
sapphire pulse 9070xt ayarlara güre 54 derecede yüzde 54 fln oluyor
Anladım, hızlı zamanlamaya alıyorum, sonra test ediyorum ama hangi şekilde test edeyim? VRAM testi mi yoksa 3D mi, OCCT'deÖnce belleğe ayar çek, o sırada GPU frekansına ve voltaja dokunma. Belleğin stabil çalıştığı değeri bulunca GPU frekansına geç. Ayrıca öyle +300 MHz frekans ofseti uygulamak bir işe yaramaz. Kart güç limitlerinde çalışacağı için asıl limiti izin verilen TDP'si oluyor. Bu yüzden frekans ofsetini negatif voltajla birlikte kullanırsan daha yüksek frekanslara çıkar.
54 derece gayet güzel. Hotspot normalin bir tık üstünde ama okey. VRAM'lerde %99 SK Hynix olduğu için onların sıcaklıkları da normal.sapphire pulse 9070xt ayarlara güre 54 derecede yüzde 54 fln oluyor