Makaleler
1
Yer
Ankara
Oversize tişört alırken nelere dikkat edilmeli? Ben normalde XL giyiyorum fakat tam üstüme oturuyor. Oversize'ın çuval gibi değil ama biraz bol olmasını istiyorum. Onun için 2XL mı yoksa yine XL mı almam lazım?

Oversize tişört alırken nelere dikkat edilmeli? Ben normalde XL giyiyorum fakat tam üstüme oturuyor. Oversize'ın çuval gibi değil ama biraz bol olmasını istiyorum. Onun için 2XL mı yoksa yine XL mı almam lazım?

Tam üstüne oturacak oversize için L, salaş olması için XL alman gerekir.

L- XL alman mantıklı. 2XL alırsan çuval gibi gözükebilir. İlk önce denemek için L yada XL al. Bence yeterli olur, ama beğenmezsen iade edip bir üst bedeni alırsın. Böyle şeylerin kalıpları firmadan firmaya değişiyor.

Adamın boy ve kilosunu bilmeden bunu neye dayanarak söyledin. XL iken tam oturuyor demis adam zaten.

Çünkü oversize mantığı bu. Ona bakılırsa ürüne göre değişir. Oversize alırken regular giydiğinden 1 düşük beden alırsan üstüne tam oturur, aynı bedeni alırsan salaş olur.

170 boy 85-90 arası kilom var omuzlarım geniş belim çok kalın değil.

Kilo ve boy ile anlayamayız. İnternetten alıyorsan ürün ölçüleri olur, kendini ölç ve 2-3cm fazla olan bedeni al bence.

Bu arada loose-fit de bakabilirsin onun da alt tarafı uzun oluyor öyle bir şey istiyorsan.