016

Becerikli
Bu iki oyundan birine başlamak istiyorum, hem bilgisayara hem PS'a yükleyeceğim. Overwatch 2 eskiden çok oynuyordum. Apex Legends'in da mobilini baya oynuyordum. Şu an hangisi daha oynanabilir, hangisini tavsiye edersiniz?

İkisini de oynadım, Apex daha eğlenceli ve oynanabilir gelmişti bana. Oynanış videolarını izleyip kendin seçmen daha doğru olur çünkü ikisi de tam olarak aynı tür oyunlar değiller.

Katılıyorum. Bende Apex'i çok daha seviyorum ama oyun türü olarak çok farklılar. Bu yüzden sonuç kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Bende Apex oyuncusuyum. Sürekli etkinlik var güncellik var o yönden güzel. Bence grafik olarakta daha güzel. Aim assist ile baya kolay oluyor oyun. Tek sıkıntısı kel wraith görürsen kaç.

OW 2'yi oynamadım ama AL'yi kontrolcüyle oynamak çok rahat. Hatta kendini hiç kasmak istemiyor, rahat rahat oyunu oynayayım diyorsan AL daha iyidir. Konsolda da, PC'de de kontrolcüyle oynayabilirsin. Konsol ve PC nişan desteği aynı değil, konsolda bu çarpan biraz daha yüksek.

Ancak Battle Royale oynamak bir yerden sonra sıkabilir. Tabi AL'nin kendine has BR elementlerinden sıkılır mısın, bilemem. O yüzden diskte yeterli alan varsa başta her ikisini de yükle derim.

Ayrıca PS 4'ün varsa 60 FPS'de oynamak çok keyifli olmayabilir. (Böyle alışırsan uzun sürede çok daha iyi gelişirsin bu arada.) PS 5'in varsa performansla alakalı dert etmeni gerektirecek hiçbir şey yok zaten. 120 FPS yağ gibi akıcılıkta iki oyun da oynanır.

OW 2'yi oynamadım ama AL'yi kontrolcüyle oynamak çok rahat. Hatta kendini hiç kasmak istemiyor, rahat rahat oyunu oynayayım diyorsan AL daha iyidir. Konsolda da, PC'de de kontrolcüyle oynayabilirsin. Konsol ve PC nişan desteği aynı değil, konsolda bu çarpan biraz daha yüksek.

Ancak Battle Royale oynamak bir yerden sonra sıkabilir. Tabi AL'nin kendine has BR elementlerinden sıkılır mısın, bilemem. O yüzden diskte yeterli alan varsa başta her ikisini de yükle derim.

Ayrıca PS 4'ün varsa 60 FPS'de oynamak çok keyifli olmayabilir. (Böyle alışırsan uzun sürede çok daha iyi gelişirsin bu arada.) PS 5'in varsa performansla alakalı dert etmeni gerektirecek hiçbir şey yok zaten. 120 FPS yağ gibi akıcılıkta iki oyun da oynanır.
PS5 var da televizyon 1080p 60hz.