ChatGPT'ye yanına NVIDIA 4060 veya 3060 mı diye sordum. O da bu anakartta uyumsuzluk çıkar dedi. Doğru mu yoksa ChatGPT'nin AMD'yi savunmak için yaptığı bir hareket mi bana RX serisi öneriyor ama AMD den ekran kartı almam ben çok şey yaşadık AMD ile.

intel kötü baya ancak iş için belki tercih edilebilir çünkü 128 veya 256 gblarda xmp sıkıntısı oluyor.

Valorant, PUBG, Minecraft, Euro Truck Simulator 2, internet kafe Simulator 2, PC Creator 2, LoL. Gibi oyunlar oynanacak bu sistemde.
Bir yanda 14.nesil Intel ile bakışırken bir yandan da AMD oyunda daha mı iyiydi ileride sorun yaşatır mı diye düşünmekteyim.
Şunu belirteyim daha önceki sistemlerimde hiç AMD kullanmadım işlemci olarak onun için şüpheliyim bir fikir verin. 5-7 yıl daha sistem değiştirmeyi düşünmüyorum.
Oyun için amd, iş içinde intel.

ChatGPT'ye yanına NVIDIA 4060 veya 3060 mı diye sordum. O da bu anakartta uyumsuzluk çıkar dedi. Doğru mu yoksa ChatGPT'nin AMD'yi savunmak için yaptığı bir hareket mi bana RX serisi öneriyor ama AMD den ekran kartı almam ben çok şey yaşadık AMD ile.
Yok öyle bir şey hocam. İstediğiniz marka ekran kartını istediğiniz sisteme takarsınız. ChatGPT saçmalamış yine 😂

Yok öyle bir şey hocam. İstediğiniz marka ekran kartını istediğiniz sisteme takarsınız. ChatGPT saçmalamış yine 😂

Bence öyle bir şey yok diye biliyordum ama ChatGPT işte yine zırvalamış.

Mantıklı değil işte 😂 bizde daha ucuz çoğu parça. Neden bilmiyorum ama 😂 sadece ülkemizde bulamadığınız bir parça için yurt dışına gidilir bence.

Kaçak Adidas gibi bir şey galiba:rofl::rofl: