Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?fumosever45
Yetkin
AMD ve Nvidia gayet uyumludur kim uyumsuz dedi size?
Yusuf7878
Üstün
- Makaleler
- 14
AMD ve NVIDIA gayet uyumludur kim uyumsuz dedi size?
Intel'de daha fazla çekirdek bulunduğundan bu şekilde demişlerdir. Ama işlemci olarak AMD seçilmesi daha iyi. Soket ömrü açısından.
Son düzenleme:
Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA'nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
İhtiyaçlarınız doğrultusunda AMD işlemci NVIDIA ekran kartı ile iyi sonuç alırsınız.
ProfesorGoktug
Uzman
Oyun için AMD ve Nvidia gayet uyumludur.Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Yayıncılar için en iyi seçenek AMD işlemci NVIDIA ekran kartı.
- Makaleler
- 50
Yayını NVIDIA üzerinden NVENC ile verirsin, NVENC yayıncılık için daha iyi, bu sebeple AMD ekran kartı yerine NVIDIA ekran kartı seçimi yapmak daha iyi olur.
AMD ve NVIDIA gayet uyumludur kim uyumsuz dedi size?
Piyasayı küçüklüğümden beridir takip ediyorum AMD NVIDIA uyumlu değildi yeni nesili fazla bilmiyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
ramazandeveli
Yetkin
Ryzen + NVDIA güzel bir seçenek olur.