prox

Uzman
Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?

Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA'nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?

İhtiyaçlarınız doğrultusunda AMD işlemci NVIDIA ekran kartı ile iyi sonuç alırsınız.

Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Oyun için AMD ve Nvidia gayet uyumludur.