Burada çok pahalı her şey. Su mesela 26 lira öyle düşün.Türkiye'de bilgisayar parçası fiyatları yurt dışına göre uygun, ben de kasamı yurt dışından daha ucuza aldım![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Burada derken? Gerçekten Kyoto'da mısın senBurada çok pahalı her şey. Su mesela 26 lira öyle düşün.
Evet niye koyduğumu düşünüyorsun acaba
Ne bileyim istediğini yazabiliyorsun ya sonuçta
Hakan Yusuf
Üstün
Bu sisteme hangi ekran kartı gider çok pahalı olmayan bir şey ama beni idare edebilecek bir şey arıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem parçaları ne?Bu sisteme hangi ekran kartı gider çok pahalı olmayan bir şey ama beni idare edebilecek bir şey arıyorum.
Bütçenize bağlı tabii ki ama AMD istemiyorsanız 5070 öneririm.Bu sisteme hangi ekran kartı gider çok pahalı olmayan bir şey ama beni idare edebilecek bir şey arıyorum.
alp15eren 2
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun için İntel 14. Nesil'de üzmez. Güncellemelerle ilk çıkıştaki sorunlar çözüldü. AMD tarafı ise işlemci'de son yıllarda gayet iyi ilerliyor. Oyun için ikisinide alabilirsiniz. Bütçenizi ve almayı düşündüğünüz intel ve amd işlemcileri oynadığınız oyunda karşılaştırma testlerini izleyebilirsiniz.
Hakan Yusuf
Üstün
Şu ana kadar bunları seçtim ekran kartında düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'dan alacağım.
Dosya Ekleri
Üzmez tabii ki ama X3D işlemciler varken oyun için Intel almak mantıklı bir hareket değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-