Hakan Yusuf
Yetkin
PSU değil de SSD elimde Adata Legend 800
PSU kasayla gelmiyor mu?
Hayır hocam gelmiyorPSU değil de SSD elimde Adata Legend 800
PSU kasayla gelmiyor mu?
PSU değil de SSD elimde Adata Legend 800
PSU kasayla gelmiyor mu?
Monitör fiyatına göre rezalet, 4060 almanız 1000TL için saçma, gerekirse alın kendiniz takın ama 4060'a düşmeyin.
Hocam nereden alırsanız alın sıfır aldığınız parçaların garantisi var zaten. Vatan'ın sunduğu bir şey yok, onlara da götürdüğünüzde sizin yerinize onlar servise gönderiyor. Ama tercih meselesi bir şey diyemiyorum, bence aşağıdaki parçalara bakın. PSU ekledim, monitör kat kat daha iyi, ekran kartını da 5060 tercih edin. Gerekirse alın siz takın, zaten takması kolay.Parçaların garantisi olsun istediğim için Vatan Bilgisayar'dan topluyorum bir şey olduğunda gidip diyebilmeliyim bu bozuk çıktı diye.
Hocam nereden alırsanız alın sıfır aldığınız parçaların garantisi var zaten. Vatan'ın sunduğu bir şey yok, onlara da götürdüğünüzde sizin yerinize onlar servise gönderiyor. Ama tercih meselesi bir şey diyemiyorum, bence aşağıdaki parçalara bakın. PSU ekledim, monitör kat kat daha iyi, ekran kartını da 5060 tercih edin. Gerekirse alın siz takın, zaten takması kolay.
Eki Görüntüle 182925
Eki Görüntüle 182926Eki Görüntüle 182928
12400F ile 5600 ü eleyin. 7500F olanın işlemciyi, rami, anakartı yükseltebilirsiniz ama kasası, soğutması falan da garip garip şeyler olacaktır muhtemelen onlara da el atmak lazım.Hazır olarak bu daha iyi sanki daha uygun fiyata RAM biraz az gibi 32 daha iyi olurdu bir de işlemci nesli düşük.
Eki Görüntüle 182924
2.seçenek
Eki Görüntüle 182927
3.seçenek
Eki Görüntüle 182929
RAM ekran görüntüsü attım hocam toplama sihirbazında bulamadım daİşlemci soğutucusu RAM yok hocam bunları da mı başka yerden alsam daha mantıklı?
Fazla pahalı. 35.000TL'ye 9060xt 16gb'lı eli yüzü düzgün bir sistem çıkabilir. Özellikle Gaming gecelerinde çok uyguna sistemler oluyor.Hazır olarak bu daha iyi sanki daha uygun fiyata RAM biraz az gibi 32 daha iyi olurdu bir de işlemci nesli düşük.
Eki Görüntüle 182924
2.seçenek
Eki Görüntüle 182927
3.seçenek
Eki Görüntüle 182929
İşlemci soğutucusu RAM yok hocam bunları da mı başka yerden alsam daha mantıklı?
Soğutucu olarak da bunu tercih edebilirsin hocamİşlemci soğutucusu RAM yok hocam bunları da mı başka yerden alsam daha mantıklı?
12400F ile 5600'ü eleyin. 7500F olanın işlemciyi, RAM'i, anakartı yükseltebilirsiniz ama kasası, soğutması falan da garip garip şeyler olacaktır muhtemelen onlara da el atmak lazım.