Hocam biz de geçtik oralardan ama kötü sistem kullandınız diye paranızı mantıksız harcamayınHocam sizi biraz maziiye götüreyim eskiden HD 6850 ekran kartım vardı her oyunda akıyordum sonra reballing gerektirdiği için boş verdim onu ve ikinci el HD 6570 aldım, aslında almadım bilgisayarcı bunu al dedi 2 GB VRAM var daha iyi dedi o zamanlar anlamıyordum bilgisayardan. Yani o zaman indim ben aslında Megane 2'den şimdi torosla gezmekteyim![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Hakan Yusuf
Yetkin
Hocam biz de geçtik oralardan ama kötü sistem kullandınız diye paranızı mantıksız harcamayınisterseniz sistem tavsiyesi için bütçenizle beraber konu açın, daha çok kişi yardımcı olur.
Çok mantıklı söylüyorsunuz ama ben aydan aya toplamak için işlemci düşündüm aslında konuyu bunun için açtım sonra tam toplasam ne kadar olur derken bu konulara kadar geldik.
Herkese teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz seçim konusunda artık daha stabil bir karara sahibim.
En sonunda artık Vatan Bilgisayar'dan sadece @naganen hocamın dediği gibi belirli parçaları alacağım gerisini kendim montajlayacağım.
Bir de termal macun önerisi alalım. Bu işlemciye sürülebilecek bir macun.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bütçe ne kadar?Çok mantıklı söylüyorsunuz ama ben aydan aya toplamak için işlemci düşündüm aslında konuyu bunun için açtım sonra tam toplasam ne kadar olur derken bu konulara kadar geldik.
Herkese teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz seçim konusunda artık daha stabil bir karara sahibim.
En sonunda artık Vatan Bilgisayar'dan sadece @naganen hocamın dediği gibi belirli parçaları alacağım gerisini kendim montajlayacağım.
Bir de termal macun önerisi alalım. Bu işlemciye sürülebilecek bir macun.
Hakan Yusuf
Yetkin
50k