Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu aralar oyun oynuyordum ama şunu fark ettim oynadığım oyun veya yaptığım şeyden zevk alamıyorum, hep mutsuzum. Eskiden Excalibur G770 i5-12450H 16 GB RAM DDR4 GTX 1650 8 GB 2 TB model bilgisayarım vardı, ondan az da olsa gene zevk alıyordum ama artık zevk vermiyor. Tabletim var. Tabletten Techolay Sosyal, Technopat sosyalde geziniyorum ve mobil oyun oynuyorum bunlar beni daha mutlu ediyor niyeyse. Şimdi ise RTX 4070 12 GB DDR5 16 GB RAM i5-12400F 2 TB model bilgisayarımda çok mutsuzum. Artık sarmıyor ve kasayı da yeni aldım daha niye sarmadığını anlayamıyorum. Eski laptopumda azda çokta sarıyordu. Bunun sebebi nedir ve sizce ne yapmalıyım bu sebepte?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu aralar oyun oynuyordum ama şunu fark ettim oynadığım oyun veya yaptığım şeyden zevk alamıyorum, hep mutsuzum. Eskiden Excalibur G770 i5-12450H 16 GB RAM DDR4 GTX 1650 8 GB 2 TB model bilgisayarım vardı, ondan az da olsa gene zevk alıyordum ama artık zevk vermiyor. Tabletim var. Tabletten Techolay Sosyal, Technopat sosyalde geziniyorum ve mobil oyun oynuyorum bunlar beni daha mutlu ediyor niyeyse. Şimdi ise RTX 4070 12 GB DDR5 16 GB RAM i5-12400F 2 TB model bilgisayarımda çok mutsuzum. Artık sarmıyor ve kasayı da yeni aldım daha niye sarmadığını anlayamıyorum. Eski laptopumda azda çok da sarıyordu. Bunun sebebi nedir ve sizce ne yapmalıyım bu sebepte?

Her insanın böyle bir dönemi oluyor çok kafaya takma ve akışına bırak tekrardan başlarsın veya arkadaşlar edin onlarla oyna çok daha fazla keyif almaya başlarsın.

Merhaba bu aralar oyun oynuyordum ama şunu fark ettim oynadığım oyun veya yaptığım şeyden zevk alamıyorum, hep mutsuzum. Eskiden Excalibur G770 i5-12450H 16 GB RAM DDR4 GTX 1650 8 GB 2 TB model bilgisayarım vardı, ondan az da olsa gene zevk alıyordum ama artık zevk vermiyor. Tabletim var. Tabletten Techolay Sosyal, Technopat sosyalde geziniyorum ve mobil oyun oynuyorum bunlar beni daha mutlu ediyor niyeyse. Şimdi ise RTX 4070 12 GB DDR5 16 GB RAM i5-12400F 2 TB model bilgisayarımda çok mutsuzum. Artık sarmıyor ve kasayı da yeni aldım daha niye sarmadığını anlayamıyorum. Eski laptopumda azda çok da sarıyordu. Bunun sebebi nedir ve sizce ne yapmalıyım bu sebepte?

Aynı sorun bende de var yükleyip yükleyip siliyorum oyunları hiç sarmıyorlar. İnternette hızlı sistem de güzel ama sarmıyor yav.

Çünkü oyun yapımcıları oyunları hep mahvediyor. Her zaman karakterler egoist oluyor veya saçma sapan sosyal adalet savaşçılarından maruz kalması yüzünden oyunlara saçma sapan şeyler ekliyorlar. Karakter ya egoist veya oyunun senaryosuna da yapımcı kendi politik görüşlerini de katıyor. Ama telefon oyunlarında bunların hiç biri yok. Ne eşcinsellik ne siyaset. Son zamanlarda zaten bu çok arttı. Hem bunun etkisi hem de @xBN hocamızın dediği gibi büyümenin de etkisi var.

Hocam uyarım vardı biraz geç yazdım The Last of Us Part 1, l4D2, Serious Sam 4, Back 4 Blood, Minecraft Bedrock, Java Edition, muck, One armed robber, Roblox, Elden Ring, CS2 oynuyorum hocam.

Konsol al. PC'den bıkmışsın. Yeni bir donanıma geçmek seni oyun oynamaya teşvik edebilir. Sanırım sen konforu seviyorsun. Nintendo Switch alabilirsin. O da mobil bir cihaz.

Hocam kasaya çok bir para verdim bayağı da bir fakirledim hocam o yüzden alamam.

Her insanın böyle bir dönemi oluyor çok kafaya takma ve akışına bırak tekrardan başlarsın veya arkadaşlar edin onlarla oyna çok daha fazla keyif almaya başlarsın.

Hocam tek arkadaşım var oda okuldan sadece CS atıp çıkıyoruz maalesef herkes benim konuşma şeklimle dalga geçiyorlar o yüzden tek bir arkadaşım var.

Hocam uyarım vardı biraz geç yazdım The Last of Us Part 1, l4D2, Serious Sam 4, Back 4 Blood, Minecraft Bedrock, Java Edition, muck, One armed robber, Roblox, Elden Ring, CS2 oynuyorum hocam.
Oynayacak arkadaşın yoksa TLOU harici sarmaz zaten. RPG oyunlarına başlasana. Her RPG oyununda başka bir karakter oluyorsun. Onu istediğin gibi yönetiyorsun vesaire. Grafikleri sorun etmezsen Vampire: The Masquerade - Bloodlines öneririm. Saf RPG'dir. Witcher 3'e de bakabilirsin. GTA 4 önerebilirim mesela, ardadan güzel bir müzik aç, o kasvetli havada arabanla gez veya görev yap. Çoğu kişi bilmez ama Control var mesela, saf aksiyon ve yarı souls-like bir oyun. Souls'lardaki gibi bonfireların var. Elinde silah ve önüne geleni öldürüyorsun. Hikayesi çok kötü o yüzden hikayesini diket geçmeni öneririm.