Oynayacak arkadaşın yoksa TLOU harici sarmaz zaten. RPG oyunlarına başlasana. Her RPG oyununda başka bir karakter oluyorsun. Onu istediğin gibi yönetiyorsun vesaire. Grafikleri sorun etmezsen vampire: The masquerade - bloodlines öneririm. Saf RPG'dir. Witcher 3'e de bakabilirsin. GTA 4 önerebilirim mesela, ardadan güzel bir müzik aç, o kasvetli havada arabanla gez veya görev yap. Çoğu kişi bilmez ama Control var mesela, saf aksiyon ve yarı souls-like bir oyun. Souls'lardaki gibi bonfireların var. Elinde silah ve önüne geleni öldürüyorsun. Hikayesi çok kötü o yüzden hikayesini diket geçmeni öneririm.

Witcher 3'te RTX 4070 olsa bile 40-50 FPS alıyorum diğer dediğin oyunlara maalesef şu an param yetmez ama GTA 4 köşeye atmıştim mod yükler oynarım yorumunuz için teşekkürler.

Witcher 3'te RTX 4070 olsa bile 40-50 FPS alıyorum diğer dediğin oyunlara maalesef şu an param yetmez ama GTA 4 köşeye atmıştim mod yükler oynarım yorumunuz için teşekkürler.
Ayarları kötü yapıyorsundur. Atsana ayarlarını, Witcher 3'ün optimizasyonu öyle dillere estan değil çünkü. Ben 3060Ti ile 100+ FPS alabiliyorsam sen nasıl alamıyorsun?

1747655725722.webp

Diğer oyunları da korsan indiriver bir şey olmaz. GTA 4'ü şu rehbere bakmadan oynarsan kafayı sıyırırsın.

Son düzenleme:
Ayarları kötü yapıyorsundur. Atsana ayarlarını, Witcher 3'ün optimizasyonu öyle dillere estan değil çünkü. Ben 3060 Ti ile 100+ FPS alabiliyorsam sen nasıl alamıyorsun?

Eki Görüntüle 149135

Diğer oyunları da korsan indiriver bir şey olmaz. GTA 4'ü şu rehbere bakmadan oynarsan kafayı sıyırırsın.

Hocam vallahi fazla depolamam kalmamış o yüzden Witcher 3 oyununu silmek zorunda kaldım ve hocam mod rehberi attığınız için teşekkürler.

Merhaba bu aralar oyun oynuyordum ama şunu fark ettim oynadığım oyun veya yaptığım şeyden zevk alamıyorum, hep mutsuzum. Eskiden Excalibur G770 i5-12450H 16 GB RAM DDR4 GTX 1650 8 GB 2 TB model bilgisayarım vardı, ondan az da olsa gene zevk alıyordum ama artık zevk vermiyor. Tabletim var. Tabletten Techolay Sosyal, Technopat sosyalde geziniyorum ve mobil oyun oynuyorum bunlar beni daha mutlu ediyor niyeyse. Şimdi ise RTX 4070 12 GB DDR5 16 GB RAM i5-12400F 2 TB model bilgisayarımda çok mutsuzum. Artık sarmıyor ve kasayı da yeni aldım daha niye sarmadığını anlayamıyorum. Eski laptopumda azda çokta sarıyordu. Bunun sebebi nedir ve sizce ne yapmalıyım bu sebepte?

Şimdi kardeşim reçeteni veriyorum. Hemen gidip günde iki doz Deus Ex patlatıyorsun, ondan sonra bakıyorsun sarıyor mu sarmıyor mu?

Şaka maka umarım en yakın zamanda düzelirsin. Bazen olabiliyor öyle şeyler, insanın bir şey yapası gelmiyor.

Şimdi kardeşim reçeteni veriyorum. Hemen gidip günde iki doz Deus Ex patlatıyorsun, ondan sonra bakıyorsun sarıyor mu sarmıyor mu?

Şaka maka umarım en yakın zamanda düzelirsin. Bazen olabiliyor öyle şeyler, insanın bir şey yapası gelmiyor.

Şu an hocam az da olsa sarıyor yorumunuz için teşekkürler.