Oyun oynamak eskisi gibi sarmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CivcikSeverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
  • Etiketler Etiketler
    oyun

Witcher 3'te RTX 4070 olsa bile 40-50 FPS alıyorum diğer dediğin oyunlara maalesef şu an param yetmez ama GTA 4 köşeye atmıştim mod yükler oynarım yorumunuz için teşekkürler.

Witcher 3'te RTX 4070 olsa bile 40-50 FPS alıyorum diğer dediğin oyunlara maalesef şu an param yetmez ama GTA 4 köşeye atmıştim mod yükler oynarım yorumunuz için teşekkürler.
Ayarları kötü yapıyorsundur. Atsana ayarlarını, Witcher 3'ün optimizasyonu öyle dillere estan değil çünkü. Ben 3060Ti ile 100+ FPS alabiliyorsam sen nasıl alamıyorsun?

Diğer oyunları da korsan indiriver bir şey olmaz. GTA 4'ü şu rehbere bakmadan oynarsan kafayı sıyırırsın.

Son düzenleme:

Hocam vallahi fazla depolamam kalmamış o yüzden Witcher 3 oyununu silmek zorunda kaldım ve hocam mod rehberi attığınız için teşekkürler.

Şimdi kardeşim reçeteni veriyorum. Hemen gidip günde iki doz Deus Ex patlatıyorsun, ondan sonra bakıyorsun sarıyor mu sarmıyor mu?

Şaka maka umarım en yakın zamanda düzelirsin. Bazen olabiliyor öyle şeyler, insanın bir şey yapası gelmiyor.

Şu an hocam az da olsa sarıyor yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…