Oyun oynamak için eski dağıtımları önermeyi bırakın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 724
  • Etiketler Etiketler
    eski oyun
Bunu cidden demiyorsunuzdur umarım! Ubuntu, Debian, Fedora, RedHat gibi distrolar asıl Linux'dur!

İki üç saçma salak hatalar yüzünden Linux'un babalarını karalayamazsınız.
Saçma salak hatalar değil. Şimdi distroların fanboyluğunada başlanmasın forumda. Eskidi ise eskidi, bitmiştir.

Linux Mint, Ubuntu tabanlı olduğu için birkaç güne bir driver güncellemesi alıyor.

Bottles aracı ile sorunsuz kullanabilirsiniz. Bende aynı şekilde normalde CachyOS kullanıyorum. Ancak Witcher 3 için mod geliştirdiğim için Windows 10'a geçtim.

Renkler ve tercihler diyelim.

Linuxla tanıştım tanışalı Debian ve Ubuntu kullandım. Server alanında RHE (RedHat Enterprise) kullandım.

Arch march son kullanıcıya (ev kullanıcısı) uygun değil bence. Boşuna aksiyon oluyor bir zamandan sonra.

Katılıyorum.

Arkadaş haklı. Windows'ta nasıl driverların güncel olmasını istiyorsak, Linux'ta da öyle olmalı. Mesa, Linux çekirdeği, Nvidia driverları mümkün olduğunca güncel olmalı.

Debian ve Debian tabanlı dağıtımları ana sistemimde kullanmam, fakat sunucular için biçilmiş kaftan. Uyumluluk ve stabillik konusunda iyiler.
Ana sistemimde Arch ya da Arch tabanlı dağıtımlar kullanıyorum ben genelde. Güncel, hızlı ve hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…