Fitgirl bedava ama virüs yemeyelim diye epic indirimi bekliyorum özellikle the beast yada ragnarök içinTürk erkelerinin, oyun dışında artık seçeneği yok. O da bedava diye.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bu mantığa göre kitap okumak, müzik dinlemek ve video izlemekte zararlı bir etmen. Bence en mantıklısı ölçülü olmak.Biraz sohbet-tartışma amacıyla açtım bu konuyu. Sizce oyun oynamak zaman kaybı mı? Kimisi kısıtlı olan ömürde dışarıda gezmek, hobilerle ilgilenmek yerine oyun oynamayı vakit kaybı olarak buluyor.
Bruhistan
Başarılı
Yani oyuna göre değişiyor. Mesela sen hikayeli oyunlar oynuyorsan eğer mesela TLOU, RDR, Detroit gibi kaliteli oyunlar oynuyorsan vakit kaybı değil. Ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan eğer CS2, LOL, Valorant gibi işte onlar zaman kaybı. Çünkü o oyunlar seni sinir küpü etmekten ve cebindeki parayı sömürmekten başka bir işe yaramıyor. Genel konuşacaksam eğer ''dozunda'' oynaman yeterli olur.
Son düzenleme:
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Vakit kaybı değil sonuçta hobi. İnsanın eğlenmeye ihtiyacı var ama oyun pek faydalı bir şey de değil bence. Hafta da 2 kez falan oynuyorum o günlerde 2 saatten fazla oynarsam beynimi çok tembelleşmiş ve kötü hissediyorum fakat aynı sürede kitap okusam tam tersi etki yapar ama sadece oyun oynamaktan eğleniyorsan o halde ölçülü olmakta fayda var.
kaganaltug
Yetkin
Aslında hepimiz ortak bir noktada buluşuyoruz. Ölçülü olduktan sonra sıkıntı yok 
Her şey vaktinde güzel. Ortaokul ve lise zamanlarında oyun oynamak vakit kaybı olarak düşünülemez ancak üniversite çağında bir gencin kendisini geliştirecek alanlara yönelmesi gerekir. Benim fikrim bu yönde, yani kişinin yaşına bağlı tamamen.
ADT
Uzman
Zaman kaybı değil. Fakat çok oynarsan zaman kaybı olur normal bir insan için. Her şeyin fazlası zarar.Biraz sohbet-tartışma amacıyla açtım bu konuyu. Sizce oyun oynamak zaman kaybı mı? Kimisi kısıtlı olan ömürde dışarıda gezmek, hobilerle ilgilenmek yerine oyun oynamayı vakit kaybı olarak buluyor.
Sana kalmış. Oyun oynayacağın sürede "bunu yaparım daha iyi" dediğin bir hobin varsa zaman kaybı olur gibi şeyler. Bir sürü örnek var, sana kalmış.
- Makaleler
- 5
Bu göreceli ve kişisel bir durum. Oyun oynamakla da sınırlı tutamayız bunu. Üstüne düşen sorumlulukları yerine getiren, kendini geliştirmek için çabalayan, ama arada sırada bu dünyadan kopup kafa dağıtmak için oyun oynayan bir bireyle günde 10 saat Valorant oynayan çocuk bir değil.