yusufumm07
Üstün
Niye zaman kaybı olsun hobi sonuçta
Sürekli oynuyorsan, günde 5-6 saat evet zaman kaybı; 5 saatini çöp ediyorsun. Ha, 1-2 saat normaldir fakat üstü zaman kaybı.Biraz sohbet-tartışma amacıyla açtım bu konuyu. Sizce oyun oynamak zaman kaybı mı? Kimisi kısıtlı olan ömürde dışarıda gezmek, hobilerle ilgilenmek yerine oyun oynamayı vakit kaybı olarak buluyor.
Hayatım yok lan!Eğer günde 12 saat hayatsız gibi oyun oynanmıyorsa zararı olmaz bence, insanın kafa dağıtmaya ihtiyacı oluyor.
Şimdi ne oynadığına ve niçin oynadığına bağlı değişir. Şöyle açıklayayım boş vakitlerinde oynadığın oyunlar sana tecrübe katıyor ki en iyi örneklerinden üst segment oyunlar her ne kadar bugları ve tekrarlamaları açısından eleştirilse de oyunlar hiç görmediğin ve düşünmediğin atmosferleri oluşturarak zihinsel gelişime katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Filmler sadece izlemekle kısıtlı iken oyunlar ise interaktif becerilerini geliştirmeye katkıda bulunuyor.Biraz sohbet-tartışma amacıyla açtım bu konuyu. Sizce oyun oynamak zaman kaybı mı? Kimisi kısıtlı olan ömürde dışarıda gezmek, hobilerle ilgilenmek yerine oyun oynamayı vakit kaybı olarak buluyor.