İnsanlar gaming laptop almaya ve önermeye o kadar alıştı ki, tek amacı günlük kullanım olan kullanıcılara bile tank gibi gaming laptop öneriyorlar.

Oyun oynamayacaksan gayet de alınır. Hatta bu bütçede VivoBook'un ucuz laptoplarından ziyade 2. el temiz MateBook 13 veya 14 bile alınabilir. Hem panelleri belirgin derecede daha iyi, hem de daha mobil ve pil performansları yüksek.

Günlük kullanım için iyi bir seri değil zaten. Bir de bilmem kaç tane sorunu var.
Aldığım günden beri her gün sövüyorum hocam. Sadece donanımı iyi olan bazı modeller var. Ülkemizde neden IPS panel getirmemişler anlamadım, hepsi TN panel. 38wh bataryayı hakkında bir şey demiyorum. Allah'tan hızlı şarj özelliği var.

@Zeyvra, herkesin kullanım senaryosu aynı değil. Oyun oynamayan adam, ekran kartı gücünü ne yapsın? İnternette dolaşırken RTX 5090 gerekmiyor.

Onu demiyorum 15.000 TL'lik laptoplardan pek hayır gelmez. İkinci el alacaksa 15.000 TL, sıfır alacaksa 20.000-25.000 TL vermesi gerek. İşlemci ve RAM tarafından rahat etmesi için kiyaslama yaptım orada.