Ben abime almıştım 15.000 TL'ye 1 yıl once. İşlemci ve RAM'den dolayı şikayetçiydi. Tek yaptığı, ofis programlari çalıştırmaktı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığım gibi 15.000 TL'ye bilgisayar alınmaz mı? Çok mu kötü olur? Oyun oynamayan birine göre desek daha doğru olur.
V15 alacağıma Monster alırım.Aldığım günden beri her gün sövüyorum hocam. Sadece donanımı iyi olan bazı modeller var. Ülkemizde neden IPS panel getirmemişler anlamadım, hepsi TN panel. 38wh bataryayı hakkında bir şey demiyorum. Allah'tan hızlı şarj özelliği var.
İnan hiç bilmiyorum hocam, bu Lenovo ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Bir de ekstra olarak laptoplar da TN panel alınmaz. Uzun süre şarj gitsin diyorsanız 38wh olan bataryalara bulaşmamak lazım yoksa 1-2 saatte anca kullanırsınız pilde, adaptöre mahkum olursunuz, U serisi işlemci kullandığı halde. Bir de şu Lenovo 180 derece ekran sevdası nedir be? Zaten kullandığın kasa kötü, her ekran açtığım da menteşe sesi geliyor, çabuk patlama meyilliler.
Ne modeli aldığını bilmiyorum lakin şu an aşağıdaki gibi laptoplardan alsa, hiçbir sorun yaşamaz.Ben abime almıştım 15.000 TL'ye 1 yıl once. İşlemci ve RAM'den dolayı şikayetçiydi. Tek yaptığı, ofis programlari çalıştırmaktı.
İnsanlar gaming laptop almaya ve önermeye o kadar alıştı ki, tek amacı günlük kullanım olan kullanıcılara bile tank gibi gaming laptop öneriyorlar.
Oyun oynamayacaksan gayet de alınır. Hatta bu bütçede Vivobook'un ucuz laptoplarından ziyade 2. el temiz Matebook 13 veya 14 bile alınabilir. Hem panelleri belirgin derecede daha iyi, hem de daha mobil ve pil performansları yüksek.
Şu anlık düşünme aşamasındayım.
Bu kadar kötü mü yani?Ben abime almıştım 15.000 TL'ye 1 yıl once. İşlemci ve RAM'den dolayı şikayetçiydi. Tek yaptığı, ofis programlari çalıştırmaktı.
Şu anlık düşünme aşamasındayım.
Bu kadar kötü mü yani?