Oynama. Sorunun sacmaliga bak. Oyun oynamak zorunlu bir sey mi ki oynamak istememek sorun olsun?
Soru saçma değil bakış açınız yanlış.
Oyunu oynama isteğim var fakat çabuk sıkılıyorum aklımın köşesinde onu bitirme isteği var olmaya devam ediyor. Oyun oynamamak bir çözüm gibi gözükebilir fakat bu isteği geçirmiyor.

Oynama. Sorunun sacmaliga bak. Oyun oynamak zorunlu bir sey mi ki oynamak istememek sorun olsun?

Yemek yiyemiyorum ne yapayim?
Gece uyuyamiyorum ne yapayim?
Yuruyemiyorum ne yapayim?
Duyamiyorum ne yapayim?

Oyun oynayamiyorum ne yapayim?

Anime izlemeyle bir alakasi yok o oyunlari oynamanin.
Sakin ol bro ya.

Yemek yiyemiyorum ne yapayim?
Gece uyuyamiyorum ne yapayim?
Yuruyemiyorum ne yapayim?
Duyamiyorum ne yapayim?

Oyun oynayamiyorum ne yapayim?

hikayesini vs beğeniyorum oynamak istiyorum.
Oynamak istemesine rağmen oynayamıyor, oyun oynamak için oynamıyor yani.

Soru saçma değil bakış açınız yanlış.
Oyunu oynama isteğim var fakat çabuk sıkılıyorum aklımın köşesinde onu bitirme isteği var olmaya devam ediyor. Oyun oynamamak bir çözüm gibi gözükebilir fakat bu isteği geçirmiyor.
Bende de vardı. Her zaman yeni oyunlara başlıyordum 1 hafta sonra o oyunlardan sıkılıyordum. Bence arkadaşların dediği doğru 1,2 hafta oyunları sil sonra tekrar yükle bir dene bakalım zevk alabilecek misin eskisi gibi.

Instagram ve YouTube Shorts kullanmayarak odak süremi arttırdım. (artmış hissettim bence arttı yani) artık canim okdr kolay sıkılmıyor ve uzun şeylere tahammül edebiliyorum etkisi var. Zaten her 10 video kaydırmada 1 tane güzel video sonra yine dopamine devam boş dopamin!
Zaten son zamanlarda başladı bu, özellikle pandemi itibariyle bu kısa videolar hayatımız oldu resmen. İyi yapmışsın ben de bırakmayı çok istiyorum da birkaç gün bırakıp geri başlıyorum yine. Gerçekten inanılmaz zevkli bir aktivite.

Bende de artık öyle. Artık hayattan zevk bile alamıyorum.

Instagram ve YouTube Shorts kullanmayarak odak süremi arttırdım. (artmış hissettim bence arttı yani) artık canim okdr kolay sıkılmıyor ve uzun şeylere tahammül edebiliyorum etkisi var. Zaten her 10 video kaydırmada 1 tane güzel video sonra yine dopamine devam boş dopamin!
Zaten son zamanlarda başladı bu, özellikle pandemi itibariyle bu kısa videolar hayatımız oldu resmen. İyi yapmışsın ben de bırakmayı çok istiyorum da birkaç gün bırakıp geri başlıyorum yine. Gerçekten inanılmaz zevkli bir aktivite.
Evet ya. Bende de reels ve shortsların etkisi olduğunu düşünüyorum. Telefonla yatağa bir uzanıyorum. Kalkmak çok zor oluyor. Kaydır kaydır başka yere gir çık. Çok kötü hissettiriyor bir yerden sonra ama ciddi bağımlılık yapıyor. Birazdan kalkarım diye diye. Epey vakit geçiyor.