CD'li oyunlar oynanabilir diye düşünüyorum. Onun dışında mesela Steam'in sadece Almanya'da temsilci olayı var diye duydum. Bu saydığımız platformlar zaten bizi ötekileştirilmiş ülke olarak görüyorlar; ne yaptığını bilmeyen yaşlı bir devlet görevlisini takmayacaklar.
Kesinlikle takmayacaklar.

Çok sanmam ama iyi bir alternatif. Korsan oynanır büyük bir ihtimal.
Konsol'da CD alirsakta oyunu indirmek gerekmiyor mu? Guncelleme falan olursa ne yapacagiz?

Biraz olumlu düşünmek gerekiyor aslında belki de Steam Türkiye'deki kitlesini düşünüp bir temsilci koyabilir.

Konsol'da CD alirsakta oyunu indirmek gerekmiyor mu? Guncelleme falan olursa ne yapacagiz?
Konsol durumu ayrı olabilir ama büyük bir ihtimalle eski konsollara geçiş olacak yine. PS5 gibileri biraz zor veya sadece offline olabilir. Eski konsollara'da özel server kullanmak için geçiş yapılabilir.

Biraz olumlu düşünmek gerekiyor aslında belki de Steam Türkiye'deki kitlesini düşünüp bir temsilci koyabilir.
Steam Turkiye'yi kesinlikle takmayacak gibi bana gore.

Konsol durumu ayrı olabilir ama büyük bir ihtimalle eski konsollara geçiş olacak yine. PS5 gibileri biraz zor veya sadece offline olabilir. Eski konsollara'da özel server kullanmak için geçiş yapılabilir.
Jailbreak'li PS4'lere ragbet artar gibi. :D