Konsollar direkt olarak çaresiz kalacak PC topluluğu ise GoodbyeDPI yardımı ile kolayca bu daraltmayı aşabilir. Oyun satın alma ise Roblox'da olduğu gibi çeşitli sitelerden cüzdan kodu alarak para yükleme, oyun satın alma gibi işlemleri gerçekleştireceğiz bence.

Ya 2 ay önce de hazır sistem satışı kaldırılacak herkes kendi evinde sistem toplayacak muhabbeti ile bütün sosyal medyayı işgal ettiniz ne değişti? Hiçbir şey. Bunlar boş gündem işgal etme muhabbetleri. En kötü firmalar gider plazada 1+0 ofis tutar kağıt üstünde de oraya birisini atamış gibi gösterir oldu bitti maşallah. Tabii bence olacak şey belli. Kafası azıcık basan birisi gidip diyecek ki dayı biz bu işten çok para kazanıyoruz, tepki de aldık karıştırmayın ortalığı... Unutulacak gidecek.

Dediğim gibi bekleyip sonuçlarını göreceğiz ancak ben hala umutluyum bence sizlerde umudunuzu kaybetmeyin.

Bu kadar konusulduguna gore ben yapacaklarini dusunuyorum. Steam, Epic Games, GOG, Ubisoft, PS Store, Microsoft Store (xbox) gibi milyonlarca insanin oyun aldigi eglence kaynaklarini yasaklamak ardindan nasıl seyler getirecek? Discord ve Roblox gibi cozumler olur mu? Konsollarda durum ne olacak ozellikle? CD'li oyunlara mi donecek herkes?

Valorant, LoL gibi oyunlar ne olacak?

Cok kafami tirmalamaya basladi. Sizlerle konusayim dedim dostlar.

Valve ve GOG ne yapar bilmem fakat Xbox (Microsoft Store) ve PS Store kesin bir atama yapar Valorant ve LoL (Riot Games) in binası var zaten Türkiye de.