Oyun Projem - Depth of Space

YAHYAHBP

Uzman
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 9 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı Depth of Space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan Gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Hayatta kalma, hikaye ve arayüzler kısaca güzel görünüyor hangi oyun motoru ile geliştiriyorsunuz?

Hayatta kalma, hikaye ve arayüzler kısaca güzel görünüyor hangi oyun motoru ile geliştiriyorsunuz?
Unity oyun motoru ile geliştiriyorum.

Arayüz fena gözükmüyor. Vuruş hissi güzeldir umarım.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam, vuruş hissine de özellikle önem verdim, sesler, geri tepme ve efektler ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılar dilerim. Geri bildirim istemişsiniz ama buradan yapabileceğimiz tek geri bildirim UI ve grafikler hakkında olabilir sadece. Ve bence UI bir tık göz yoruyor gibi.

2025 yılında herkes grafikli oyun ister, mobil bile olsa biraz grafiğe ihtiyacı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…