Boş ver bence başka iş kollarına yönel. Hobi olarak yapıyorsan bir şey diyemem ama iş olarak düşünüyorsan sana göre değil.

Neye göre bu yorumu yaptınız? Yorumlayabileceğiniz sadece grafikler var. O da mobil oyuna göre gayet hoş duruyor. Oyunun mekaniklerini mi denediniz? Hikayesini mi biliyorsunuz? Neye göre oyun yapımı "sana göre değil" dediniz merak ettim.

DOOM vibe'ı hemde Half Life vibe'ı veriyor. Çıkartsan oynarım.

Bu arada oynanış videosunu atabilir misin? Çok daha iyi olur.

Boş ver bence başka iş kollarına yönel. Hobi olarak yapıyorsan bi şey diyemem ama iş olarak düşünüyorsan sana göre değil.
Arkadaş tek kişinin yaptığı bir oyundan RDR2 kalitesi bekliyor sanırım.

Ne yalan söyleyeyim, grafikleri üst düzey olup hikayesi berbat olan oyunlardan sıkıldım. Biz DOOM'u, Half Life'ı hikayesinden ve oynayış tarzından dolayı sevdik, berbat grafikleri vardı ama hem hikayesi hemde oynanış hissiyatı bambaşkaydı. O yüzden grafikler gram umurumda değil, hikaye olarak güzel olursa bence güzel bir oyun olacaktır.

Güzel yardımcı olabilirim benimde belki biraz faydam olur. İsterseniz.
Teşekkür ederim hocam düşünceniz için, şu anlık tek çalışmayı düşünüyorum, eğer bir yardıma ihtiyacım olursa sizlere dönüş yapacağım.

Başarılar dilerim. Geri bildirim istemişsiniz ama buradan yapabileceğimiz tek geri bildirim UI ve grafikler hakkında olabilir sadece. Ve bence UI bir tık göz yoruyor gibi.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, UI için güncelleme yapacağım

Nova / Half Life mixi gibi bir görsellik var. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam

Teşekkürler hocam

2025 yılında herkes grafikli oyun ister, mobil bile olsa biraz grafiğe ihtiyacı var.
Dediğinizde haklısınız hocam, günümüzde mobil oyunların neredeyse çoğunluğu hypercasual tarzı basit grafikli oyunlar, grafiğe önem veriyorum hocam, yorumunuz için teşekkür ederim

DOOM vibe'ı hemde Half Life vibe'ı veriyor. Çıkartsan oynarım.

Bu arada oynanış videosunu atabilir misin? Çok daha iyi olur.

Arkadaş tek kişinin yaptığı bir oyundan RDR2 kalitesi bekliyor sanırım.

Ne yalan söyleyeyim, grafikleri üst düzey olup hikayesi berbat olan oyunlardan sıkıldım. Biz DOOM'u, Half Life'ı hikayesinden ve oynayış tarzından dolayı sevdik, berbat grafikleri vardı ama hem hikayesi hemde oynanış hissiyatı bambaşkaydı. O yüzden grafikler gram umurumda değil, hikaye olarak güzel olursa bence güzel bir oyun olacaktır.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, grafiklere önem verdiğim gibi aynı zamanda hikayeye de önem veriyorum, hikayeyi yazmam 3 haftamı almıştı, hala bazı düzenlemeler ve eklemeler de yapıyorum

Neye göre bu yorumu yaptınız? Yorumlayabileceğiniz sadece grafikler var. O da mobil oyuna göre gayet hoş duruyor. Oyunun mekaniklerini mi denediniz? Hikayesini mi biliyorsunuz? Neye göre oyun yapımı "sana göre değil" dediniz merak ettim.
Grafikleri.

Bu oyun 2015 de çıksaydı güzel derdim ama yıl 2015 değil, 2025.

Grafikleri.

Bu oyun 2015 de çıksaydı güzel derdim ama yıl 2015 değil, 2025.
Hocam oyunu mobil için geliştiriyorum, mobilde çok yüksek grafikli oyunlar genelde optimizasyon konusunda çok sıkıntı çıkartıyor, olabildiğince grafiği yüksek tutmaya çalışıyorum fakat aşırıya da kaçmamaya çalışıyorum, ayrıca sırf oyunun grafiklerinden dolayı bu işin bana göre olmadığı, başka iş kollarına yönelmem gerektiğini söylemeniz pek doğru değil, belki de oyunun mekanikleri ve hikayesi grafiklerden daha iyidir, ben mekaniklere ve hikayeye daha çok önem veriyorum.

Half Life'ı anımsattı nedense.
Sevdim, güzel olmuş.

Driverlar güncel mi 😉
Driverlar güncel hocam :) Half Life ruhunu hissettirebildiysek ne mutlu. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam oyunu mobil için geliştiriyorum, mobilde çok yüksek grafikli oyunlar genelde optimizasyon konusunda çok sıkıntı çıkartıyor, olabildiğince grafiği yüksek tutmaya çalışıyorum fakat aşırıya da kaçmamaya çalışıyorum, ayrıca sırf oyunun grafiklerinden dolayı bu işin bana göre olmadığı, başka iş kollarına yönelmem gerektiğini söylemeniz pek doğru değil, belki de oyunun mekanikleri ve hikayesi grafiklerden daha iyidir, ben mekaniklere ve hikayeye daha çok önem veriyorum.
Hocam zamanında oynadığım bi tane mobil oyun vardı ona benziyor grafikleri. O oyundan mı örnek alıyorsunuz? Oyunun ismi Fractal Space.

Tebrik ederim kardeşim, başarılarının devamını dilerim. Mobil oyunlarla pek aram yok ama görselde gördüğüm kadarıyla birçok çıkan dandik mobil oyunlardan daha güzel duruyor. Trailerini sabırsızlıkla bekliyorum.