Hocam zamanında oynadığım bi tane mobil oyun vardı ona benziyor grafikleri. O oyundan mı örnek alıyorsunuz? Oyunun ismi Fractal Space.
Hayır hocam, bahsettiğiniz oyunu benim de oynamışlığım var, ancak o oyundan örnek almıyorum. Evet grafiksel olarak benzerlik var, ama örnek almıyorum.

Tebrik ederim kardeşim, başarılarının devamını dilerim. Mobil oyunlarla pek aram yok ama görselde gördüğüm kadarıyla birçok çıkan dandik mobil oyunlardan daha güzel duruyor. Trailerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için, şu an Blender dersleri alıyorum, eğitimin bitmesine 1.5 ay kaldı. Modellemelerin ardından kısa bir oynanış videosunu paylaşacağım.

Hayır hocam, bahsettiğiniz oyunu benim de oynamışlığım var, ancak o oyundan örnek almıyorum. Evet grafiksel olarak benzerlik var, ama örnek almıyorum.
Yanlış anlamayın hocam. Çalıntı demiyorum kesinlikle ama grafikleri ve görselleri aşırı benziyordu. Oyunun mekaniklerini merak ettim doğrusu.

Şu anda oyun için net bir çıkış tarihi veremiyorum çünkü projeyi hala geliştiriyorum. Ancak şöyle bir planım var, önümüzdeki aylarda bir demo paylaşmayı düşünüyorum, böylece oyunculardan gelen geri bildirimlerle oyunu daha iyi hale getirebilirim. Geliştirme süreciyle ilgili güncellemeleri forumda düzenli olarak paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim

Yanlış anlamayın hocam. Çalıntı demiyorum kesinlikle ama grafikleri ve görselleri aşırı benziyordu. Oyunun mekaniklerini merak ettim doğrusu.
Hayır hocam yanlış anlamıyorum, elbette benzerlikler olabilir. Mekanik olarak şöyle sistemler geliştirdim; yerdeki patlayıcı maddeler alınabiliyor, taşınabiliyor ve düşmana fırlatıldığında ateş edilerek patlatılabiliyor ve düşman öldürülebiliyor. Bazı özel silahlar bulunuyor, örneğin Spectra adındaki silah düşmanı ağla hapsediyor, Requiem adındaki silah düşmanı yavaşça yok ediyor, ayrıca oyunda Holographic Deception adında bir sistem de var, bu sistem sayesinde oyuncu Hologram makinesiyle kendi hologramını oluşturup düşmanları kandırarak pusu kurabilir.

Güzel gözüküyor. Oyun çıkınca oynamak isterim.
Teşekkür ederim hocam

Son düzenleme:
Güzel duruyor bence mobil oyunda aman aman grafik aranmaması lazım ben şu oyunu ortalama 60 fps oynamak isterim mesela hikaye uzunluğu ne kadar tahmini olarak ?

Güzel duruyor bence mobil oyunda aman aman grafik aranmaması lazım ben şu oyunu ortalama 60 fps oynamak isterim mesela hikaye uzunluğu ne kadar tahmini olarak ?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, hikaye uzunluğu olarak ara sahneler ve oynanış ile beraber, tahmini ortalama 2-3 saatlik bir hikaye uzunluğu var, ayrıca oyun sadece Gliese 581g'de geçmiyor, oyunun ilerleyen kısımlarında Kepler-452b adlı gezegene gidilecek ve orda da çatışmalar yaşanacak.