Mühimmat sayacı çok saçma bir yerde silahı doldururken de silah ile yatay hareket ediyor bence ekranın yan taraflarında bir yerde sabit olsun aim yakınını kapatmak FPS türü oyun için darlayan bir özellik olur. Duvarlar ve yerler hep aynı aynı kaplamayı basıp geçmişsin bazı yerleri değiştir mesela kırık dökük harabolmuş yerler de olsun. Lekeli, boyalı, örümcek ağı v.s duvarlara falan süs eşyası da olabilir donat biraz.
Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Merhaba hocalarım. Birkaç gün önce paylaştığım drone modeli ile ilgili yeni bir güncelleme paylaşıyorum. Drone kanatlarını daha da büyüttüm. Güncel halini paylaşıyorum, ayrıca kanatların önceki ve şimdiki halini kıyaslayan bir görsel de bırakıyorum.
Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.
Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba hocalarım. Birkaç saatlik bir modellemenin ardından sci-fi türünde bir kutu modeli yaptım. Ayrıca, oyundaki bu tür kutu modellerin fiziğini (ateş edince vereceği tepki, ele alma, taşıma vb.) gösteren kısa bir video da paylaşacağım. Model ve mekanik hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.