Oyun Projem - Depth of Space

Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim hocam.

Hangi oyun motorunu kullanıyorsun? Halo kokusu alıyorum ama güzel gözüküyor.

Ne durumda şu an? Bayağı geçmiş üstünden.

Hangi oyun motorunu kullanıyorsun? Halo kokusu alıyorum ama güzel gözüküyor.

Ne durumda şu an? Bayağı geçmiş üstünden.

Unity oyun motorunu kullanıyorum hocam. Şu an oyun için modelleme yapıyorum. Son mesajlarda modellerin görsellerini de paylaşmıştım.

Oyunu mobile yapman büyük avantaj PC tarafında olsaydı tutması daha zor ve meşakkatli olurdu. Mobilde gider.

Oyunu mobile yapman büyük avantaj PC tarafında olsaydı tutması daha zor ve meşakkatli olurdu. Mobilde gider.
Katılıyorum size hocam, oyunu mobil için geliştiriyorum. Mobilde derin hikayeli sci-fi türünde FPS oyunlar pek yok, bu boşluğu doldurmak istiyorum.

Harika görünüyor.
Teşekkür ederim hocam.

Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• dronemodel_1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 48
  • dronemodel_2.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31
  • dronemodel_3.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 28
  • dronemodel_4.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Modelin kendisi gayet iyi gözüküyor.

Modelin kendisi gayet iyi gözüküyor.
Teşekkür ederim hocam.

Merhaba hocalarım. Birkaç gün önce paylaştığım drone modeli ile ilgili yeni bir güncelleme paylaşıyorum. Drone kanatlarını daha da büyüttüm. Güncel halini paylaşıyorum, ayrıca kanatların önceki ve şimdiki halini kıyaslayan bir görsel de bırakıyorum.

Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• karsilastirmagorseli.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 26
  • dronemodel_demo7.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 26
  • dronemodel_demo6.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 28
  • dronemodel_demo5.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
  • imageofdrone_01.webp
    553,6 KB · Görüntüleme: 15
  • imageofdrone_02.webp
    602,3 KB · Görüntüleme: 16
  • imageofdrone_03.webp
    758,6 KB · Görüntüleme: 18
  • imageofdrone_04.webp
    427,3 KB · Görüntüleme: 18
  • imageofdrone_05.webp
    547,3 KB · Görüntüleme: 33
  • imageofshelfmodel_01.webp
    573,2 KB · Görüntüleme: 18
  • imageofshelfmodel_02.webp
    805,6 KB · Görüntüleme: 24
  • imageofshelfmodel_03.webp
    572,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Merhaba hocalarım. 3 günlük bir modellemenin ardından yeni bir sci-fi drone modelledim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• imageofdrone_01.webp
    518 KB · Görüntüleme: 17
  • imageofdrone_02.webp
    586,5 KB · Görüntüleme: 20
  • imageofdrone_03.webp
    911 KB · Görüntüleme: 23
  • imageofdrone_04.webp
    644,3 KB · Görüntüleme: 22
  • imageofdrone_05.webp
    833,4 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba hocalarım. Birkaç saatlik bir modellemenin ardından sci-fi türünde bir kutu modeli yaptım. Ayrıca, oyundaki bu tür kutu modellerin fiziğini (ateş edince vereceği tepki, ele alma, taşıma vb.) gösteren kısa bir video da paylaşacağım. Model ve mekanik hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• imageofbox_01.webp
    688,6 KB · Görüntüleme: 28
  • imageofbox_02.webp
    869,1 KB · Görüntüleme: 16
  • imageofbox_03.webp
    900,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…