Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde büyük bir bilgisayar modelledim. Oyun içindeki bazı kapılar, bu bilgisayarlar kullanılarak açılacak. Bunun gibi birçok büyük sci-fi bilgisayar modelleme planım var. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• imageofcomputer_01.webp
    imageofcomputer_01.webp
    663,3 KB · Görüntüleme: 41
  • imageofcomputer_02.webp
    imageofcomputer_02.webp
    678,4 KB · Görüntüleme: 24
  • imageofcomputer_03.webp
    imageofcomputer_03.webp
    796,7 KB · Görüntüleme: 27
  • imageofcomputer_04.webp
    imageofcomputer_04.webp
    806,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba hocalarım. Uzun zamandır bir şey paylaşamadım, en son geliştirdiğim silah modeli biraz uğraştırdı beni 🫠 Pherantom adında bir sci-fi türünde silah. Bir tür ışın silahı. Silahın orta kısmında bulunan mavi cam kısmında particle system bulunacak, şu anlık model aşamasında olduğundan eklemedim, oyun motoruna aktardıktan sonra particle ekleyeceğim. Silah mermisi max. 40/210. Silahın nasıl çalıştığı, nasıl bir hissiyatı olduğunu vb. sistemlerini gösteren kısa bir video yayınlayacağım.

Dosya Ekleri

• imageofpherantomweapon_01.webp
    imageofpherantomweapon_01.webp
    711,5 KB · Görüntüleme: 17
  • imageofpherantomweapon_02.webp
    imageofpherantomweapon_02.webp
    649,7 KB · Görüntüleme: 25
  • imageofpherantomweapon_03.webp
    imageofpherantomweapon_03.webp
    672,1 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba hocalarım. Uzun zamandır bir şey paylaşamadım, en son geliştirdiğim silah modeli biraz uğraştırdı beni 🫠 pherantom adında bir sci-fi türünde silah. Bir tür ışın silahı. Silahın orta kısmında bulunan mavi cam kısmında particle System bulunacak, şu anlık model aşamasında olduğundan eklemedim, oyun motoruna aktardıktan sonra particle ekleyeceğim. Silah mermisi Max. 40/210. silahın nasıl çalıştığı, nasıl bir hissiyatı olduğunu vb. sistemlerini gösteren kısa bir video yayınlayacağım.

Projeyi hala bekliyorum umarım bir an önce çıkar.

Merhaba hocalarım. Uzun zamandır bir şey paylaşamadım, en son geliştirdiğim silah modeli biraz uğraştırdı beni 🫠 Pherantom adında bir sci-fi türünde silah. Bir tür ışın silahı. Silahın orta kısmında bulunan mavi cam kısmında particle system bulunacak, şu anlık model aşamasında olduğundan eklemedim, oyun motoruna aktardıktan sonra particle ekleyeceğim. Silah mermisi max. 40/210. Silahın nasıl çalıştığı, nasıl bir hissiyatı olduğunu vb. sistemlerini gösteren kısa bir video yayınlayacağım.
Gerçekten çok iyi iş çıkartıyorsunuz bence. Oyun kaliteli olur umarım.

Merhaba hocalarım. Daha önce paylaştığım Pherantom adlı sci-fi silah için düzenlemeler yaptım ve son halini sizlerle paylaşıyorum. Sizce son hali nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum. Ayrıca silahın kullanımı, ateş etme gücü, animasyonlar vb. gösteren kısa bir video da paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• imageofpherantomweapon_01.webp
    imageofpherantomweapon_01.webp
    669,7 KB · Görüntüleme: 19
  • imageofpherantomweapon_02.webp
    imageofpherantomweapon_02.webp
    872,4 KB · Görüntüleme: 21
  • imageofpherantomweapon_03.webp
    imageofpherantomweapon_03.webp
    741,4 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba hocalarım. Daha önce paylaştığım Pherantom adlı sci-fi silah için düzenlemeler yaptım ve son halini sizlerle paylaşıyorum. Sizce son hali nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum. Ayrıca silahın kullanımı, ateş etme gücü, animasyonlar vb. gösteren kısa bir video da paylaşacağım.
Ortasındaki turkuaz tüpe glow efekti gelirse çok havalı durur. Çok iyi iş çıkarmışsınız elinize sağlık.

Ortasındaki turkuaz tüpe glow efekti gelirse çok havalı durur. Çok iyi iş çıkarmışsınız elinize sağlık.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam.

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir modellemenin ardından Veaperaon isminde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• imageofveaperaonweapon_01.webp
    imageofveaperaonweapon_01.webp
    675,3 KB · Görüntüleme: 7
  • imageofveaperaonweapon_02.webp
    imageofveaperaonweapon_02.webp
    624,8 KB · Görüntüleme: 7
  • imageofveaperaonweapon_03.webp
    imageofveaperaonweapon_03.webp
    547,8 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme: