Detaylar
Kim cevapladı?mburakkarakas
Yetkin
Onu yapacağım önerin için teşekkürler. Kenarları kırmızı kan kaplayacak. Dediğiniz gibi yeşil de olabilir. Düşmanlardan alınan hasara kan koyarım belki. Sesleri en son halledeceğim iyi ve güzel bir mikrofon sistemiyle.
Düzenleme:
Tasarım:
Eki Görüntüle 145479
Aseprite üzerinden yaptım.
Oyun başında hikayeyi tanıtmak maksadıyla okunacak çizgi romanın ilk sayfası. Scroll ile büyütülüp küçültülebilecek. M1 ile sürükle bırak mantığı pan hareketleri yapılabilecek.
Son düzenleme:
HeliXspeed
Becerikli
Öncelikle ellerine sağlık, güzel bir shooting temasında oyun yapmışsın. Cartoon teması kullanmak istediğini belirtmişsin, çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. Son zamanlarda 2D cartoon temalı oyunları aynı atmosferi bozmadan 3D boyuta uyarlayanları gördüm. Arayüz konusunda fikrimi belirteyim, ana karakterin can, cephane durumu vs UI tasarımı daha minimalist yapılabilir aslında. DOOM'a benzetmeye çalışmışsın ve başarmışsın da ama bence daha minimalist olabilir.
mburakkarakas
Yetkin
Öncelikle ellerine sağlık, güzel bir shooting temasında oyun yapmışsın. Cartoon teması kullanmak istediğini belirtmişsin, çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. Son zamanlarda 2D cartoon temalı oyunları aynı atmosferi bozmadan 3D boyuta uyarlayanları gördüm. Arayüz konusunda fikrimi belirteyim, ana karakterin can, cephane durumu vs UI tasarımı daha minimalist yapılabilir aslında. Doom'a benzetmeye çalışmışsın ve başarmışsın da ama bence daha minimalist olabilir.
Bir aylık daha öyle bırakacağım ondan sonra değiştireceğim. Dediğim gibi tez çalşıması olarak ilk sunum yapacağım için belli bir standardı sağlamak istedim. Kendi çizimlerimle bir UI yapacağım tez sonrası zaten. Onun haricinde görüşlerin için teşekkürler. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Sabahlıyorum kaç gündür sen düşün
RevizeOyun başında hikayeyi tanıtmak maksadıyla okunacak çizgi romanın ilk sayfası. Scroll ile büyütülüp küçültülebilecek. M1 ile sürükle bırak mantığı pan hareketleri yapılabilecek.
Eki Görüntüle 146088
Son düzenleme:
HeliXspeed
Becerikli
iyi iyi kolay gelsinBir aylık daha öyle bırakacağım ondan sonra değiştireceğim. Dediğim gibi tez çalşıması olarak ilk sunum yapacağım için belli bir standardı sağlamak istedim. Kendi çizimlerimle bir UI yapacağım tez sonrası zaten. Onun haricinde görüşlerin için teşekkürler. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Sabahlıyorum kaç gündür sen düşün.
Revize
Eki Görüntüle 146090
mburakkarakas
Yetkin
Bir aylık daha öyle bırakacağım ondan sonra değiştireceğim. Dediğim gibi tez çalşıması olarak ilk sunum yapacağım için belli bir standardı sağlamak istedim. Kendi çizimlerimle bir UI yapacağım tez sonrası zaten. Onun haricinde görüşlerin için teşekkürler. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Sabahlıyorum kaç gündür sen düşün.
Revize
Eki Görüntüle 146090
Sayfa 2:
Sayfa 3:
Son 1 sayfa kaldı. Orada da yeşile dönüşümleri işleyeceğim.
Sayfa 2:
![]()
Sayfa 3:
![]()
Nefes alma mekaniği ve diğer yenilikler:
Sayfa 2:
![]()
Sayfa 3:
![]()
![]()
Nefes alma mekaniği ve diğer yenilikler:
Eksiklerin farkındayım. Hepsi düzeltilecek. Çizgi roman sahnesinin tam hali öyle olmayacak. Ki zaten önümde en az 2 yıl geliştirme süreci daha var.
Oyunum için tester arıyorum. 1-2 gün içinde bana geri dönüş yapacak ve oyuna eklenebilecek, düzeltilebilecek şeyleri belirtecek.
Son düzenleme:
mburakkarakas
Yetkin
Öncelikle tebrik ederim. Konuya biraz yabancıyım. Kodlama tarafında hangi dili kullandın.
C#
freebom
Üyecik
Teşekkür ederim başarılar diliyorum.