Onu yapacağım önerin için teşekkürler. Kenarları kırmızı kan kaplayacak. Dediğiniz gibi yeşil de olabilir. Düşmanlardan alınan hasara kan koyarım belki. Sesleri en son halledeceğim iyi ve güzel bir mikrofon sistemiyle.
Düzenleme:
Tasarım:

Eki Görüntüle 145479

Aseprite üzerinden yaptım.

Oyun başında hikayeyi tanıtmak maksadıyla okunacak çizgi romanın ilk sayfası. Scroll ile büyütülüp küçültülebilecek. M1 ile sürükle bırak mantığı pan hareketleri yapılabilecek.

S9 Çizgi Roman Sayfa 1.webp

Son düzenleme:
Öncelikle ellerine sağlık, güzel bir shooting temasında oyun yapmışsın. Cartoon teması kullanmak istediğini belirtmişsin, çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. Son zamanlarda 2D cartoon temalı oyunları aynı atmosferi bozmadan 3D boyuta uyarlayanları gördüm. Arayüz konusunda fikrimi belirteyim, ana karakterin can, cephane durumu vs UI tasarımı daha minimalist yapılabilir aslında. DOOM'a benzetmeye çalışmışsın ve başarmışsın da ama bence daha minimalist olabilir.

Öncelikle ellerine sağlık, güzel bir shooting temasında oyun yapmışsın. Cartoon teması kullanmak istediğini belirtmişsin, çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. Son zamanlarda 2D cartoon temalı oyunları aynı atmosferi bozmadan 3D boyuta uyarlayanları gördüm. Arayüz konusunda fikrimi belirteyim, ana karakterin can, cephane durumu vs UI tasarımı daha minimalist yapılabilir aslında. Doom'a benzetmeye çalışmışsın ve başarmışsın da ama bence daha minimalist olabilir.

Bir aylık daha öyle bırakacağım ondan sonra değiştireceğim. Dediğim gibi tez çalşıması olarak ilk sunum yapacağım için belli bir standardı sağlamak istedim. Kendi çizimlerimle bir UI yapacağım tez sonrası zaten. Onun haricinde görüşlerin için teşekkürler. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Sabahlıyorum kaç gündür sen düşün :D.

Oyun başında hikayeyi tanıtmak maksadıyla okunacak çizgi romanın ilk sayfası. Scroll ile büyütülüp küçültülebilecek. M1 ile sürükle bırak mantığı pan hareketleri yapılabilecek.

Eki Görüntüle 146088
Revize
S9 Çizgi Roman Sayfa 1.webp

Son düzenleme:
Bir aylık daha öyle bırakacağım ondan sonra değiştireceğim. Dediğim gibi tez çalşıması olarak ilk sunum yapacağım için belli bir standardı sağlamak istedim. Kendi çizimlerimle bir UI yapacağım tez sonrası zaten. Onun haricinde görüşlerin için teşekkürler. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Sabahlıyorum kaç gündür sen düşün :D.

Revize
Eki Görüntüle 146090
iyi iyi kolay gelsin

Revize
Eki Görüntüle 146090

Sayfa 2:

S9 Çizgi Roman Sayfa 2.webp

Sayfa 3:

S9 Çizgi Roman Sayfa 3.webp

Son 1 sayfa kaldı. Orada da yeşile dönüşümleri işleyeceğim.

Sayfa 2:

Sayfa 3:

S9 Çizgi Roman Sayfa 4 (Epilogue).webp

Nefes alma mekaniği ve diğer yenilikler:

Sayfa 2:

Sayfa 3:

S9 Çizgi Roman Sayfa 4 (Epilogue).webp

Nefes alma mekaniği ve diğer yenilikler:

Eksiklerin farkındayım. Hepsi düzeltilecek. Çizgi roman sahnesinin tam hali öyle olmayacak. Ki zaten önümde en az 2 yıl geliştirme süreci daha var.

Oyunum için tester arıyorum. 1-2 gün içinde bana geri dönüş yapacak ve oyuna eklenebilecek, düzeltilebilecek şeyleri belirtecek.

Son düzenleme: