Çözüldü Oyun silindikten sonra yeteri kadar alan açılmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthur234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
  • Etiketler Etiketler
    korsan
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arthur234

Yetkin
İndirmeden önce 100 GB boş alanım vardı. İndirdim ve kurdum ve 27 GB boş alan kaldı. Denetim Masası'ndan kaldırdım ve indirilenlerde ki klasörü de sildim ama 65 GB yer anca açıldı. Tekrar indirdim ama yer olmadığı için kuramıyor. Diskteki her yere baktım ama bulamadım. Games klasörüne kurmuştum ama oyun yok orada. Nasıl tamamen silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İndirdiğim oyunu sistem virüs olarak karantinaya almış. Karantinaya aldığı çerezi silerek sorun çözüldü.

Revo Uninstaller ile silmeyi dener misin?

Revo Uninstaller ile silmeyi dener misin?
Başka oyunu silerek tekrar dan kurdum ve Revo ile sorun yaşadığım oyunu sildim. 100 GB oldu ama diğer oyunu silmeden önce ve sorun yaşadığım oyunu indirmeden önce de 100 GB vardı 30 GB hala kayıp. Steam God of war Ragnarokta da böyle olmuştu. Bu gidişle format atacağım.

"%Temp", "%temp%" ve "prefetch" klasörlerinin içindekilerini silin bakalım. Genelde kalıntı dosyalar oralarda kalıyor ve bayağı bir alan açılıyor. Bunun dışında, "Bu bilgisayar> Belgeler" bölümünde oyun ile ilgili bir klasör varsa onu da silin. "Windows + R> appdata> Roaming" yolunu izleyerek o klasöre de bakın.

İndirdiğim oyunu sistem virüs olarak karantinaya almış. Karantinaya aldığı çerezi silerek sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…