YunaUK

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni mikrofon alacağım. Mikrofon icin belirli bütçe belirlemedim. Mikrofonu oyun ve Discord'a kullanacağım. Aşağıya şu an baktığım modeli ekledim yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

1. model:
Hocam yayıncı değil iseniz öyle aman aman fiyatlara çıkmanızın bir maanası yok açıkçası :D fakat geleceklik alınabilir.

Hocam yayıncı değil iseniz öyle aman aman fiyatlara çıkmanızın bir maanası yok açıkçası :D fakat geleceklik alınabilir.

Anladım teşekkür ederim 6 yıldır hem oyunlarda hem Discord'a mikrofonum olmadığı dönemler ve mikrofonumun cok dandik olduğu dönemler oldu bu yüzden tek seferde kaliteli işimi görecek bir mikrofon almak istiyorum o yüzden bütçe benim icin önemli değil.

Son düzenleme:
Size göre öyle hocam bana göre değil. Daha doğrusu için kimse için 5.000 TL çerez parası değil. Konuyu kapatın lütfen uzatmanın hiçbir manası yok.

Size göre 5.000 TL size göre pahalı olabilir ama şu an örnek olarak 1+0 stüdyo daireler bile kira olarak en ucuzu 25.000 TL'den başlyor en ucuz araba 2.000.000 TL en ucuz evler 4.000.000 TL'den başlıyor. Şu an genele göre bakarsak 5.000 TL ile markete bile gitseniz yetmeyecek bir para tabii sizin ekonominize göre 5.000 TL pahalı olabilir sizin fikrinize saygı duyarım.

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless kesinlikle öneririm her şeyini hallettim çok iyi kulaklık bugün geldi çok memnunum şu an.