Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA'nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun, yayın ve yazılım için kullanacağım. AMD işlemci tercih etmeyi planlıyorum ancak şunu düşünüyorum: AMD ve NVIDIA’nın uyumu tam değilmiş. AMD işlemci ile AMD ekran kartı seçmek çok iyi olur ama yayında biraz performans kaybı yaşanıyormuş. Intel tercih edersem de kendi sorunları var. Siz ne dersiniz?
Yayını NVIDIA üzerinden NVENC ile verirsin, NVENC yayıncılık için daha iyi, bu sebeple AMD ekran kartı yerine NVIDIA ekran kartı seçimi yapmak daha iyi olur.