Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bumberman

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Oyun yüklemeye başladığımda “disk okuma hatası” alıyorum. Oyunu silip tekrar yüklemeye çalıştığımda ise disk tamamen kayboluyor. Fakat hiçbir işlem yapmadığımda, “Bilgisayarlar” sekmesinden diski görebiliyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Oyun yüklemeye başladığımda “disk okuma hatası” alıyorum. Oyunu silip tekrar yüklemeye çalıştığımda ise disk tamamen kayboluyor. Fakat hiçbir işlem yapmadığımda, “bilgisayarlar” sekmesinden diski görebiliyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

SATA kablosunda sorun olabilir, HDD disk ise üzerindeki kartta oksitlenme olabilir, son olarak arkadaşın dediği gibi ömrünün sonuna gelmiş olabilir.
Merhaba arkadaşlar,

Oyun yüklemeye başladığımda “disk okuma hatası” alıyorum. Oyunu silip tekrar yüklemeye çalıştığımda ise disk tamamen kayboluyor. Fakat hiçbir işlem yapmadığımda, “bilgisayarlar” sekmesinden diski görebiliyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

SATA kablosunda sorun olabilir, HDD disk ise üzerindeki kartta oksitlenme olabilir, son olarak arkadaşın dediği gibi ömrünün sonuna gelmiş olabilir.

Çözüm