Rehber Oyun zevkinizi artıracak The Witcher 3: Wild Hunt modları!

Evet hocam indirirken yaşadım ama sorunsuz kurdum hocam sorun değil
Sadece dosyaları teker teker indirmem gerekti.
O dosyada birkaç bozuk mod vardı mesela. Bu listedekiler sorunsuz. Hatta modu da hatırladım. Reasonable Sense modu bozuktu.

Selamlar tekrardan. Dediklerinize uymaya çalışarak şu modları indirdim ve olabildiğince hepsini Classic'e göre hazırladım. Hatta gördüğünüz gibi HdSkinPores modu da öncelik istediği için önceliği ona verdim. Ancak BIA ile NG++ modları çakıştı. Script merger ile birleştirmeye çalıştım ancak Kdiff3 yerine attı.
Burayı nasıl düzenleyeceğimi tam anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

@Aeronight

Bu listeye koyduğum modların hepsi next-gen için. Classic sürümlerini araştırman lazım eğer bu listeden mod indirdiysen. K3Diff'te merge yapman lazım ama harfleri göremiyorum. Normalde harf olması lazım. Hangi script mergerı indirdin?

Hocam biraz uğraştım ancak yine olmadı ve yeniden sildim, tekrar kurdum. Next-Gen için olduklarını biliyorum ki zaten ona göre classic versiyonlarını indirmeye çalıştım. Olmayanları pas geçtim. Ayrıca normal, en çok indirme alan script mergerı indirdim. Bugün modlamayı tekrar deneyeyim sorun olursa yazarım tekrardan. Yazmış olduğunuz rehbere göre ilerliyorum.

Harfler olsa kolayca yaparız. Bir araştırayım harfleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…