Rehber Oyun zevkinizi artıracak The Witcher 3: Wild Hunt modları!

Aşağıya kaydırıyorum kaydırıyorum rehber bitmiyor

Hiç sevmediğim ve bana çok sıkıcı gelen bir oyun, ancak rehberde gerçekten emek var. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim efenim. Neden sevmiyorsun ki? Mental resetlemek için bile Witcher 3'e giriyorum ben.

Teşekkür ederim efenim. Neden sevmiyorsun ki? Mental resetlemek için bile Witcher 3'e giriyorum ben.
Bilemiyorum ya, yapısı beni hiç içine çekmeyi başaramadı. Belirli bir yerin ötesine gidemedim. Belki de RDR2 gibi bir efsaneyi bitirdikten hemen sonra oynadığım için gözüme rezalet gelmiştir. Yine de bir daha bulaşmaya hiç hevesim yok.

Yahu RDR2 babadan sonra Witcher 3 oynanır mı? O animasyon ve gerçekçilik Witcher 3'te var mı? Muhtemelen o yüzden pek sevmedin.

@Aeronight
Tekrardan selamlar. Modlamaya başladım fakat yine Kdiff3 yerine attı. Yüklediğim modları ve Kdiff3 kısmını atıyorum.

Yine harfler yok ve bununla alakalı bir şey bulamadım ne yazık ki. Önce C sonra B vermeyi dene. Harfler olmadığı için neye vermen gerektiğini anlamıyorum çünkü.
Ya direkt ng++'ı kaldırsam olmaz mı? Çoğu modla sorun çıkarıyor galiba. Ayrıca bu harfler nasıl oluyor az buçuk anlatabilir misin?

Ya direkt ng++'ı kaldırsam olmaz mı? Çoğu modla sorun çıkarıyor galiba. Ayrıca bu harfler nasıl oluyor az buçuk anlatabilir misin?
İstiyorsan kaldır tabii. Ben genelde birleştirmeyi, aşağıda hangi harf çoğunluktaysa ona vererek yapıyorum ve çoğunlukla işe yarıyor. Senin aşağıdaki kod satırında ABC harfleri olmadığı için hangi modu birleştirmem gerektiğini anlamıyorum.

Dediğin gibi önce C sonra B verdim ve bu sefer de başka bir sorun çıktı. Galiba anladım, soru işaretinin altında bu sefer C yazıyor. Onu mu eklemeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_224.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 44
Dediğin gibi önce C sonra B verdim ve bu sefer de başka bir sorun çıktı. Galiba anladım, soru işaretinin altında bu sefer C yazıyor. Onu mu eklemeliyim?
Bak bu sefer harf çıktı. Demek ki o moda özel bir durum var ancak ben böyle bir durum yaşamadım bunu belirteyim. Var olan tek harf C olduğu için C vermen lazım.

Bak bu sefer harf çıktı. Demek ki o moda özel bir durum var ancak ben böyle bir durum yaşamadım bunu belirteyim. Var olan tek harf C olduğu için C vermen lazım.
Ondan sonra başka bir şey çıkmadı ve listenin son hali bu şekilde. Galiba bir problem kalmadı diye umuyorum...

Dosya Ekleri

• Screenshot_227.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…