AhmetBurak

Başarılı
Arkadaşlar, 1-2 ay önce reklamını gördüğüm oyunculuk ajansına başvurmuştum. 1 saat önce mesaj geldi, SMS sonrasında aradılar. Yaşadığım şehirde bir otelde görüşmeye çağırdılar. Neye dikkat etmeliyim? Herhangi bir para isterler mi? Veya başka bir şey. Arayan kişi, "Projemiz için sizinle görüşmeye davet ediyorum." dedi. "Gelecek misiniz?" dedi, ben de "Bir sorun olmazsa geleceğim." dedim.

Dosya Ekleri

• 60EE9F01-CBA2-4F35-8C86-96612D91C722.webp
    60EE9F01-CBA2-4F35-8C86-96612D91C722.webp
    292,4 KB · Görüntüleme: 41
Her ajansa güvenmeyin, dolandırıcı olabiliyorlar. Görüşme için otele davet ediyorlarsa muakkak dolandırıcıdır. Yani ofise değil direkt otele davet etmeleri saçma. Ben İstanbul'da Tek ajansta çalışmıştım oradan başka güvenemiyorum, bir yer daha vardı orası başvuru ücreti istemişlerdi. Dikkat edin

Arkadaşlar, 1-2 ay önce reklamını gördüğüm oyunculuk ajansına başvurmuştum. 1 saat önce mesaj geldi, SMS sonrasında aradılar. Yaşadığım şehirde bir otelde görüşmeye çağırdılar. Neye dikkat etmeliyim? Herhangi bir para isterler mi? Veya başka bir şey. Arayan kişi, "Projemiz için sizinle görüşmeye davet ediyorum." dedi. "Gelecek misiniz?" dedi, ben de "Bir sorun olmazsa geleceğim." dedim.

Dolandırıcı. Her şeye kanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcı. Her şeye kanmayın.

Yani gitmeyim boşuna, dolandırıcı demişken ne isterler yani? Süreç nasıl olur eğer gidersem?

Her ajansa güvenmeyin, dolandırıcı olabiliyorlar. Görüşme için otele davet ediyorlarsa muakkak dolandırıcıdır. Yani ofise değil direkt otele davet etmeleri saçma. Ben İstanbul'da tek ajansta çalışmıştım oradan başka güvenemiyorum, bir yer daha vardı orası başvuru ücreti istemişlerdi. Dikkat edin.

Türkiye geneli bir ajanstı Kayseri'de görüşme için oteli ayarlamış olabilirler bilmiyorum açıkçası gitsem yine de ne gibi sorunlar gelebilir başıma.