Deniz744
Başarılı
Hocam anlatış biçiminize hayran kaldım önerilerinizde harika bir de hocam bir daha tam üzerine bastınız bende Minecraft oynuyorum bir towny sunucusu fakat ben itemlerimle vs girdiğimde ki girdiğim itemler önemli itemler onlar gittiğinde kafama takıyorum ve oyunda bazı sevmediğim insanlar var onları görünce stres oluyorum.
Oynamayın hocam o zaman? Steaminizdeki oyunlara yönelin, yoksa bile ücretsiz tonla oyun var. One armed cook, One armed robber, supermarket together gibi. Paranızı biriktirip birkaç oyun satın alabilirsiniz, örneğin indirimler 4 gün sonra başlıyor sanırsam, 4 gün sonra.
Serious Sam 2
Borderlands 2
Backrooms rec.
Bu tarz ucuz fakat eğlenceli oyunları alıp arkadaşlarınızla oynayın, yoksa tek de sarıyor bu oyunlar.
Bilgisayarınız biraz iyiyse Dying Light alıp deneyin, o kadar param yok derseniz GameSatış İtemsatış tarzı yerlerde 25 TL 50 TL'ye paylaşımlı hesaplar alabiliyorsunuz.
Tabii ki etik değil fakat korsandan iyidir, oradan RDR 2 falan oynayabilirsiniz isterseniz Dying Light veya God of War serisini bu şekilde bitirebilirsiniz. Tekrar oynanabilirliği olmayan oyunları hep bu şekilde paylaşımlı hesaplarla bitirdim, ha bir süresi falan yok isterseniz hesabı alın 2 hafta sonra başlayın
İngiliz'ler bu konuda daha bilgili, almanları çok seviyorum ve ruslarla da iyi anlaşıyorum. Foxcraft diye bir sunucu var içerisindeki parkur moduna canım sıkıldıkça girerim, chatten "burası nasıl yapılıyor" yazıyorum adam geliyor anlatıyor mesela. Tabii İngilizce sunucular fakat Türk serverlarının toksikliğinden iyidir.