- Makaleler
- 6
Bazıları virüslü bazıları güvenilir oluyor. Aracı olanlara bakmayın arkadaşların dediği gibi.
"Kimse babasının hayrına iş yapmaz" felsefesiyle ilerleyeceksek forumdaki herkes de kötü amaçlı o zaman. Sürekli aktif olarak birbirlerine ücretsiz şekilde yardım ediyorlar. Demek ki arka planda kötü amaçlı şeyler planlıyorlar da ücretsiz yardım ediyorlar.Ortak çıkar bilgisayarınıza kardeş payı yaparsınız artık hayrına kimse crack atmaz.
Ben olsam onermem. Bu olaydan bahsedince yorumumu silmislerdi.Site sahipleri kotu amacli degil fakat koyduklari dosyalari denetlemiyorlar, Nereden biliyorsun diyecek olursaniz oradan bir kere worm yedim Crack GTA 4'den.
Para kazanmıyorlar sanıyorsun herhalde?Ortak çıkar bilgisayarınıza kardeş payı yaparsınız artık hayrına kimse crack atmaz.
"Kimse babasının hayrına iş yapmaz" felsefesiyle ilerleyeceksek forumdaki herkes de kötü amaçlı o zaman. Sürekli aktif olarak birbirlerine ücretsiz şekilde yardım ediyorlar. Demek ki arka planda kötü amaçlı şeyler planlıyorlar da ücretsiz yardım ediyorlar.