Kısaca: Güvenilir değil.

Uzun hâliyle;

Bu tarz Türk siteleri zaten sürekli başka başka kaynaklardan alıyor. Kendileri oyun kırmıyor veya repack yapmıyor. Bu sebeple doğrudan oyunları ana kaynağından indirmek daha mantıklı. Bazen nereden aldıkları belli olmuyor. Kaynak vermiyorlar. Repack olarak FitGirl, DODI, Xatab, ElAmigos gibi isimler güvenilirdir. Pre-Installed, yani doğrudan oyun dosyalarını indirebildiğiniz site olarak da SteamRIP iyidir. Bunun dışındaki siteleri Reddit'teki sayfaların paylaştığı megathread'ler üzerinden bulabilirsiniz.

Ortak çıkar bilgisayarınıza kardeş payı yaparsınız artık hayrına kimse crack atmaz.
"Kimse babasının hayrına iş yapmaz" felsefesiyle ilerleyeceksek forumdaki herkes de kötü amaçlı o zaman. Sürekli aktif olarak birbirlerine ücretsiz şekilde yardım ediyorlar. Demek ki arka planda kötü amaçlı şeyler planlıyorlar da ücretsiz yardım ediyorlar.

Site sahipleri kotu amacli degil fakat koyduklari dosyalari denetlemiyorlar, Nereden biliyorsun diyecek olursaniz oradan bir kere worm yedim Crack GTA 4'den.

oyunindir.vip gibi siteler bilindik repack oyun gruplarını kullanır. Yani bilindik yabancı sitelerden alıp indirdikten sonra Türk kitlesine uygun hale getirip yüklüyorlar sitelerine.

FitGirl Repack, qoob repack, DODI vb.

Ancak güvenilir mi bilemem; şahsen 3 yıldır crack kullanmıyorum.

En iyisi FitGirl RePack.

"Kimse babasının hayrına iş yapmaz" felsefesiyle ilerleyeceksek forumdaki herkes de kötü amaçlı o zaman. Sürekli aktif olarak birbirlerine ücretsiz şekilde yardım ediyorlar. Demek ki arka planda kötü amaçlı şeyler planlıyorlar da ücretsiz yardım ediyorlar.

Sosyal forum ile crack oyun sitesi birmi hanginiz program dili biliyorsunuz ben bilmiyorum bilende vardır encli değilse dosyaları komutları okuyun ondan sonra şöyle böyle diyebilirsiniz iyi akşamlar.

Para kazanmıyorlar sanıyorsun herhalde?

Belirli bir kitlen ve güzel bir domain ismin varsa bende mail atarım kendime reklam veren bulurum konu bu değil?