Ben bazen Voice38 ne kırmış diye girip bakınıyorum bu siteye, o da merakımdan. Gezinmek sıkıntı olur mu hocam?

@Hermione Jean Granger
Isletim sistemi ve tarayiciniz guncelse bundan bir problem yasama ihtimaliniz cok dusuk. Sorun oyunu indirmekte daha cok. Fakat boyle yapmak yerine Reddit'ten voices38'in orijinal sayfasina goz atabilirsiniz. Kendi hesabi var ve orada kirdigi oyunlarin NFO'sunu yayinliyor.

Isletim sistemi ve tarayiciniz guncelse bundan bir problem yasama ihtimaliniz cok dusuk. Sorun oyunu indirmekte daha cok. Fakat boyle yapmak yerine Reddit'ten voices38'in orijinal sayfasina goz atabilirsiniz. Kendi hesabi var ve orada kirdigi oyunlarin NFO'sunu yayinliyor.

Kaspersky Premium var, tarayıcı eklentisini de kullanıyorum ama bundan sonra Reddit'ten bakarız olmadı. 🫡

Ben hiçbir yerde bulamadığım bazı oyunları bu sitede bulabiliyorum. Ve reklamsız linkler de hoşuma gidiyor. Direkt basıyorum indirme sayfasına gidiyor. Örnek olarak DODI'de bir dünya siteden geçmek gerekiyor indirme sitesine ulaşabilmek için. Uğraşasım gelmiyor.
ViolentMonkey + All-Short-Links-Debloated + uBlock Origin kullandin mi tamamdir zaten bu is. Guvenilir olarak da bir suru kaynak var. PiratedGames, FreeMediaHackYeah gibi kaynaklara bakarsan bir dunya site var zaten ve bunlar arasinda ucuncu taraflara yonlendirmeyenleri de var. Yonlendirse bile cok kolay olanlari var. Ornek SteamRIP

Ugrastirmaz seni girersin, Buzzheavier ya da GoFile uzerinden indirirsin biter. DODI'deki gibi kanser sitelere atmiyor.

Eskiden kişisel bilgilerim ve dandik bilgisayarım umurumda değildi. Siber güvenlik, kişisel verinin korunması ve donanımı tüketecek zararlı yazılımlar gibi derin ve ciddi meselelerin neredeyse hiçbir önemi yoktu. İstediğim kadar crackli oyun yükleyip oynuyordum.

Ne zaman büyüyüp tüm dünyamız sanallaşınca, işlerimizin çoğunu internet ortamında yapmaya ve geliştirmeye devam edince, işin rengi değişti.

O yüzden bana kalırsa önemli biri olduğunuzu düşünüyorsanız; ya hala anlattığım ilk dönemdeki gibi bir çağda olmadığımızı kabul edip orijinal yapımlara ve ürünlere odaklanın ya da sırf bunun için başına ne gelirse gelsin dediğiniz asla kişisel bilgi ve uygulama barındırmayan ayrı bir tester bilgisayar edinin.