Türkçe dil desteği olan oyunlar dışında hepsini korsan oynuyorum. En son Cyberpunk 2077 ve The Last of Us Part I aldım ikisi de aşırı iyi oyunlardı. Oyununa Türkçe dil desteği eklemeyen adama da gidip 5 kuruş vermem. Ubisoft, Rockstar gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Eskiden alırdım. PlayStation'a 5000 lira falan dökmüşümdür 6 ayda oyunlara. Ama artık alacak param yok. Ayrıca oyun oynamıyorum. Bu yüzden almıyorum.
Oyunu agir agir oyna, acele etme. Bir bolgede az farmlandiktan sonra zaten cok iyi oluyor karakterin.Bayağıdır almıyorum ama kol aldıktan sonra Dark Souls serisine gireceğim gibi, çok gidecek ama yapacak bir şey yok. Bir süre kitap almam.
İlk oyundan sırayla mı gideyim yoksa 3 ile mi başlayayım?Oyunu agir agir oyna, acele etme. Bir bolgede az farmlandiktan sonra zaten cok iyi oluyor karakterin.
- Makaleler
- 1
Eğer sevdiğim bir oyun geliyorsa, direk alırım.
Yoksa ortalama oyunların çoğunu korsan oynuyorum.
Yoksa ortalama oyunların çoğunu korsan oynuyorum.
1'den basla. Ucuncu oyunda, birinci oyunla iligili bazi gondermeler falan oluyor. Birinci oyun birde en kolayi.İlk oyundan sırayla mı gideyim yoksa 3 ile mi başlayayım?
Zihniyet bozuk olduğu sürece (ki bu kapitalist sistemte asla değişmez) oyun almam. Optimizasyon! Aslında daha yeni donanımlar satın almamız için bana göre kasıtlı olarak üzerinde durulmayan bir konu. Yani birbirleriyle "paslaşıyorlar"
Yiyene afiyet olsun ya da parası çok olan alır bir şey diyemem.
Yeni oyunların hepsi çöp bence. Geçen bir sürü eski nesil konsol oyunu bitirdim. Günümüz oyunlarına bin basar hepsi.Zihniyet bozuk olduğu sürece (ki bu kapitalist sistemte asla değişmez) oyun almam. Optimizasyon! Aslında daha yeni donanımlar satın almamız için bana göre kasıtlı olarak üzerinde durulmayan bir konu. Yani birbirleriyle "paslaşıyorlar"
Bir oyun parasına Paris, Berlin, Stockholm ve Roma gibi birçok şehir için gidiş-dönüş bileti alabildiğimi ve üzerine para bile kaldığını fark ettiğimden beri sadece gerçekten sevdiğim oyunları satın alıp oynuyorum. Beş dakikada en çok nasıl para kazanılır düşüncesiyle yapılan ve çok emek verilmeyen oyunlara €60 vermek pek mantıklı gelmiyor. Çok iyi bir indirim gelirse düşünebilirim ama €60 gerçekten bayılmadığınız bir oyun için bence fazla. En son bitirdiğim oyun sanırım Cyberpunk 2077 idi. Uzun zamandır oyun oynamadım ama en son Resident Evil: Village'ı da satın almıştım. Oynamak için vaktim olmadığı için bitiremedim.![]()
Tim ne olur gel beni al ne olur evlenelim. Adamın ilk cümlesi o kadar içime oturdu ki, aynı birim paraya ben anca metrobüs ve metro aktarma gezisi yaparım herhalde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
Yeni mesajlar
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger
-