Kendimi oyunlara çok fazla kaptıran birisiyim. Oyuna kendimi bir kere kaptırdıysam, istemsizce karakterle kendimi tam anlamıyla özdeşleştiriyorum. Örnek vermem gerekirse, TLOU2 oynarken aksiyon sekanslarından sonra soluk soluğa kalıyordum. Mecaz değil, gerçekten koşmuş gibi soluk soluğa kalıp gerginlikten terliyordum. Hatta o kadar kötü oldum ki Xanax bile içtiğim oldu. Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.
Haliyle ağladığım, güldüğüm, sinirlendiğim çok fazla oyun oluyor ve bu oyunlar aklımdan öyle kısa sürede çıkmıyor. Haftalarca, aylarca düşünüp depresyona bile girebiliyorum.
Kısacası, eğer kendimi gerçekten kaptırabilirsem, oyunlar benim üzerimde psikolojimi bozacak derecede çok derin etkiler bırakabiliyor.
Peki, siz oyunlardan ne kadar etkileniyorsunuz?
Haliyle ağladığım, güldüğüm, sinirlendiğim çok fazla oyun oluyor ve bu oyunlar aklımdan öyle kısa sürede çıkmıyor. Haftalarca, aylarca düşünüp depresyona bile girebiliyorum.
Kısacası, eğer kendimi gerçekten kaptırabilirsem, oyunlar benim üzerimde psikolojimi bozacak derecede çok derin etkiler bırakabiliyor.
Peki, siz oyunlardan ne kadar etkileniyorsunuz?
Son düzenleme: