Detaylar
Kim cevapladı?Menace
Becerikli
Hayır sorunun tam ne olduğunu bilmediğimden bir şey denetmek istemedim o yüzden buraya konu açtım.
DDU programini indirin. Bilgisayari güvenli kipte acip DDU ile NVidia surucusunu kaldirin. Tekrar normal kipte acip Nvidia surucusunu kurun. Tavsiyem bilgisayarda varsa onu kullanmayin. Dosyalari bozulmustur belki, o yuzden sorun yasatmis olabilir. Yeniden indirip kurun.
www.guru3d.com
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.5.3
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Menace
Becerikli
DDU ile kaldırınça NVIDIA appden mi yazılımı indirmesi gerekiyor yoksa NVIDIA'nın web sayfasından ekran kartı modelini girip oradan bir sürümmü indirmesi gerekiyor.
DDU programini indirin. Bilgisayari güvenli kipte acip DDU ile NVIDIA surucusunu kaldirin. Tekrar normal kipte acip NVIDIA surucusunu kurun. Tavsiyem bilgisayarda varsa onu kullanmayin. Dosyalari bozulmustur belki, o yuzden sorun yasatmis olabilir. Yeniden indirip kurun.
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.5.3
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
Güvenli modun açıkmı kapalımı olduğuna nasıl bakabiliriz.
Menace
Becerikli
NVIDIA'nin sitesinden girip indirmelisiniz. Bu videodaki rehber guvenli moda girmenize yardimci olur. Ekranin dört tarafinda guvenli mod diye yazar zaten. Cozunurlukte dusuk olur.
Dahili olarak bu açık gelmiyor mu hocam bu tarz güvenli modu açıp kapatmadı diye biliyorum direk sadece DDU'yu kurup kaldırsa olmaz mı?
Menace
Becerikli
DDU'nun güvenli modda kullanilmasinin amacı surucunun tum registry kayitlarini ve dosyalarini silip Windows'u sürücü hiç kurulmamis gibi bir hale getirebilmesi. Normal modda bu saglikli olmayabiliyor.
Güvenli modu sonra nasıl kapatacak çözünürlük düşer dediniz yazılar çıkar dediniz.
Dostum, yapman gerekeni anlattim. Ister yap ister yapma. Her şeyin de etrafindan dönmeye calismayin yahu. Yapilmasi gereken bu.Güvenli modu sonra nasıl kapatacak çözünürlük düşer dediniz yazılar çıkar dediniz.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-