Oyunlarda aim nasıl geliştirilir?

Merhaba. Wolfteam oynuyorum ve klan vs atarken neredeyse hiç vuramıyorum adamları ama ölüm oyunu maçlarında 20 30 kill alıyorum. Klan vsde hiç adam vuramıyorum. Nasıl aim geliştirbilirim? Karakterin kafasına nasıl odaklanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Wolfteam para oyunu dövme mövme alıyorsun adamların içinden geçiyor bu oyun pek aime bakmıyor.

Wolfteam para oyunu dövme mövme alıyorsun adamların içinden geçiyor bu oyun pek aime bakmıyor.

Ben kurt oynamam ben dkm WoT oynuyorum aim tutamadıgım için adam direk benim geleceğim yere aim koyuyor bekliyor direk tekliyor beni.

Vakit harcamak dışında ekipmanlarını geliştirmeyi dene ve en başta dediğim gibi vakit harca, pratik yap.

Kardeşim gidiyorsun atıyorsun oyuna 300 TL artık tüm vuruşların kafaya gidecek.

Kardeşim gidiyorsun atıyorsun oyuna 300 TL artık tüm vuruşların kafaya gidecek.

Kanka sen anlamıyorsun galiba. Ben kurt oynamıyorum WoT dkm oynuyorum, burada silah ile alakalı bir aim sorunu var. Senin yazdıgına baksana bir.

Para basıp zırh ve silah alacaksın.

Dostum parayla daha güçlü silah alabiliyor musun evet tartışma bitmiştir.

Çok biliyorsun sen bu oyunu galiba? Ben bu oyunu 2010'dan beri oynuyorum. Sen mi daha iyi bileceksin burada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…