Merhaba. Ara ara Valorant oynuyorum fakat hiç akıcı olmuyor, oyun eski gibi değil taki bu 1 ay öncesine kadar. Ufak ufak takılmalar meydana gelebiliyor hatta bunu için ben buradan yardım alarak anakartımı güncellemek istedim ve başarılı şekilde halledebildik çokça iyi ilgilendiler. Eğlenceme engel olabiliyor bu durum ne yapabilirim? Oyun içi görüntüyü paylaştım, 1024x768 veya 1920x1080 görüntüsünde oynuyorum. Ekran kartından yapmam gereken bir ayar gerekli mi? Sıcaklıklarımı görüntüledim, işlemci 70 derece ekran kartı 65 derecelerde.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet işlemciye odak verebiliyor. En temizi format atın istersenizAnlamadığım garip bir şey var. Oyun işlemciye odak vermiyor mu? Ekran kartının sıcaklığı o kadar olmasını bilemedimki ondan yapabilir mi![]()
Hocam virüs olmadığından eminseniz kendi bilgisayarınızda USB ile sıfırlayın. Eğer virüs şüpheniz varsa başka bilgisayarda ISO'yu hazırlayın.
Tam taramayı yaptım efendim.
Yahu bu Windows çok yorucu bir şey galiba, başka bilmediğim şeylere geçmek istemiyorum. Bunların daha az yorucu şeyleri yok mu?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 5
Tam taramayı yaptım efendim.
Yahu bu Windows çok yorucu bir şey galiba, başka bilmediğim şeylere geçmek istemiyorum. Bunların daha az yorucu şeyleri yok mu?
Normal bir kullanıcı için Windows daha uygun hocam. İsterseniz ayarlardan formatlayın, sonrasında sürücüleri tek tek kendi sitelerinden alın.
- Makaleler
- 5
Normal hocam. İnce ayar çekmediğim sürece bende durum böyle;Hiçbir şey yapmıyorum kullanım diyo %40 normal ise neden bu kadar kullanıyorki yarısına yaklaşmış bile.![]()
Normal bir kullanıcı için Windows daha uygun hocam. İsterseniz ayarlardan formatlayın, sonrasında sürücüleri tek tek kendi sitelerinden alın.
Evet evet kesinlikle öyle bende Windows kullanıcısıyım memnunum sadece biraz ağır gibi belli etmesede. Ayarlardan sıfırlama işlemi yapayım o zaman. Konuyu değiştirmek istemiyorum ama anakart güncellemesi gidiyor mu? Ekran kartını kendim kurabiliyorum, Aygıt Yöneticisi var oradan ufak bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.

Yok artık %81 kullanım ne.

- Makaleler
- 5
Hayır hocam BIOS güncellemesi gitmez.Evet evet kesinlikle öyle bende Windows kullanıcısıyım memnunum sadece biraz ağır gibi belli etmesede. Ayarlardan sıfırlama işlemi yapayım o zaman. Konuyu değiştirmek istemiyorum ama anakart güncellemesi gidiyor mu? Ekran kartını kendim kurabiliyorum, Aygıt Yöneticisi var oradan ufak bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.![]()
10-15 sekme 5-6 uygulama açık olunca durum bu şekilde
VSR kullanmadan varsayılan monitör çözünürlüğü ile deneyin. VSR'yi komple kapatın, sadece çözünürlük düşürmeyin.
Virtual Super Resolution galiba internetten görüntüledim. Onu sürekli olarak kullanmıyorum aklıma gelirse açıp kapatıyorum.
ama şimdi kapatıp deneyeyim etkisi olur mı bilmiyorum çünkü ASUS 1920x1080 pivot olanlından kullanıyorum, yüksek görüntüye çektiğim zamanlar bulanık oluyor ekran açıkçası oyunlarda yükseltmiyorum, normal görüntüleri kullanıyorum. Sizin için tekrar deneyeceğim birazdan dönüş yapacağım.Hayır hocam BIOS güncellemesi gitmez.
10-15 sekme 5-6 uygulama açık olunca durum bu şekilde.
Anakart gitmemesine çokça sevindim. 10-15 sekme ve 6 tane uygulama. Çalışıyosunuz sanırım kolay gelsin efendim.

- Makaleler
- 5
Teşekkürler hocam. VSR deneyin ama olacağını sanmıyorum. Format atmak en temizi duruyor sizin için.Virtual Super Resolution galiba internetten görüntüledim. Onu sürekli olarak kullanmıyorum aklıma gelirse açıp kapatıyorum.ama şimdi kapatıp deneyeyim etkisi olur mı bilmiyorum çünkü ASUS 1920x1080 pivot olanlından kullanıyorum, yüksek görüntüye çektiğim zamanlar bulanık oluyor ekran açıkçası oyunlarda yükseltmiyorum, normal görüntüleri kullanıyorum. Sizin için tekrar deneyeceğim birazdan dönüş yapacağım.
Anakart gitmemesine çokça sevindim. 10-15 sekme ve 6 tane uygulama. Çalışıyosunuz sanırım kolay gelsin efendim.![]()
Rica ederim efendim. VSR Deniyiceğim buraya yazıcağım birkaç bilgiye bakmıştım burayada atıyım. Format konusu aslında bu ve windows yorucu olmayan şeylerine baktım yapabilirim herhalde kurulumlarını. Anakartı yaptıysak yardımlı şekilde tabi, onuda yapabilirim .Teşekkürler hocam. VSR deneyin ama olacağını sanmıyorum. Format atmak en temizi duruyor sizin için.

En İyi Performans Sürümü: En iyi performans için Windows 10 Pro veya Windows 10 Enterprise LTSC (Uzun Süreli Hizmet Kanalı) sürümleri önerilir. Ne diyosunuz doğrudur herhalde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-