@tahta

Bu şekilde olsa yeter hocam.

1717524023208.webp

Frame generation doğası gereği oyunda input lag oluşturur, bunun sebebi olmayan bir frame render pipeline arasına girip ekleniyor, dolayısıyla oyunun render time ile input time arasında kaymalar oluyor. Resolution scallingde bu durum oluşmaz ancak donanım yetersizse donanım kaynaklı bir input lag olabilir. Online oyunlarda yasaklamaya gelince, programı incelemedim ama doğrudan driver render pipeline hook atıyor, oyunun directx pipeline hook atsaydı muhtemelen ban yerdiniz.

Güzel uygulama. Şimdi yaz ayı geldi. Ben bilgisayarin kullanimini düşürüp bu uygulamayla calistirsam aynı fpsyi daha düşük sıcaklıkta kullanabilir miyim

Film ve Dizi izlerken acayip işe yarıyor. Oyunlarda pek kullanmıyorum ama dizi/film izlerken güzel gidiyor. Yakın bir tarihte 3X frame özelliği getirecekler.

Bazı görüntü kusurları ve doğal olarak gecikme var hali ile. İlk çıktığı zamanlar hiçbir işe yaramıyordu ama şimdi en azından bir işlevselliği var.
Hocam nasıl işe yarıyor kötü görüntü daha mi iyi oluyor?

Dying Light 2'de denedim ancak maalesef beklediğim kadar iyi çalışmadı.

Sanırsam bu program aynı zamanda dizi, film ve videoları da daha akıcı veya keskin hale getirebiliyormuş. Nasıl olduğunu biliyorsanız o konuda hakkında da rehber açarsanız güzel olabilir.

Dying Light 2'de denedim ancak maalesef beklediğim kadar iyi çalışmadı.

Sanırsam bu program aynı zamanda dizi, film ve videoları da daha akıcı veya keskin hale getirebiliyormuş. Nasıl olduğunu biliyorsanız o konuda hakkında da rehber açarsanız güzel olabilir.
Film, dizi konusunda hiç bilgim yok maalesef @Algos yardımcı olabilir.