Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Online oyunlarda yasaklama almanıza neden olmaz mı?
Oyunun oynanışına, sizi rakipten avantaja geçirecek bir duruma ya da oyun dosyalarına etki eden bir şey yok. Bundan dolayı bir şey olmaz.
Online oyunlarda yasaklama almanıza neden olmaz mı?
Kesin bir şey diyemem ancak dosyaları değiştirmediğimiz için sanmıyorum.Online oyunlarda yasaklama almanıza neden olmaz mı?
Hocam nasıl işe yarıyor kötü görüntü daha mi iyi oluyor?Film ve Dizi izlerken acayip işe yarıyor. Oyunlarda pek kullanmıyorum ama dizi/film izlerken güzel gidiyor. Yakın bir tarihte 3X frame özelliği getirecekler.
Bazı görüntü kusurları ve doğal olarak gecikme var hali ile. İlk çıktığı zamanlar hiçbir işe yaramıyordu ama şimdi en azından bir işlevselliği var.
Olabilir, test etmelisiniz ama güç tüketimini azaltıyor uygulama, işe yarama ihtimali var.Güzel uygulama. Şimdi yaz ayı geldi. Ben bilgisayarin kullanimini düşürüp bu uygulamayla calistirsam aynı fpsyi daha düşük sıcaklıkta kullanabilir miyim
Film, dizi konusunda hiç bilgim yok maalesef @Algos yardımcı olabilir.Dying Light 2'de denedim ancak maalesef beklediğim kadar iyi çalışmadı.
Sanırsam bu program aynı zamanda dizi, film ve videoları da daha akıcı veya keskin hale getirebiliyormuş. Nasıl olduğunu biliyorsanız o konuda hakkında da rehber açarsanız güzel olabilir.